Hocam bende emın ol bıldıgımden degıl ya keeway alcaktım ya da bunu.. kısmet hondaya ımıs..ermac' Alıntı:hayırlı olsun kardeş..bende alıcaktım cbr ama bisiklet gibi kaldı altımda bende gittim kanuni aldım tabiki honda kalitesiyle tartışılmaz ama en azından kasa büyük..
zeronero' Alıntı:hayırlı olsun. insanların tercihlerini kaliteden yana kullanmaları sevindirici. yeni bir çinli almaktansa 2, el bir honda cbr 125 almak engüzeli. senin gibi davrananlar çoğaldı sitede. kalitesizliğe prim vermeyelim...
BIYIKLI' Alıntı:Aldığı Çin'de üretilmedi mi? Yahu sizi anlamak mümkün değil böyle apartta bekliyorsunuz Çin üretimlerine saldırayım diye. Biraz olumlu taraflarından da bakın. Dandik, telmaşa Çin üretimleri olmasa bu kadar motosiklet göremezdiniz etrafınızda.![]()
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Kazasız, belasız. :cat:
Hocam dogru soyluyorsun ama bunun piyasası boyle maalesef. cok kullanılmısları 3000 ytl en ucuz bulsan 2750 ye belkı bulursun. Ben ozellıkle ıkıncı el aldım. Motoru acmak vs benım ıcın zor kavramlar. hazır acılmısı varkenMoToR' Alıntı:trader hayırlı olsun şimdiden ama sanki pahalı gibi geldi 3000 ytl ye ben 250 chopperimi satıyorum ya 240 da masraf gitse 3240 olur seninki sanki 1000 lik racing alıyor gibi olmuş:cyclopsan
Murat ekle demısın ama senın msn ın gozukmuyor hocam .. sen benı ekle bak benımkı yanda var... Bu arada rahat gıttınız umarım benden ayrıldıgınızda...polygram' Alıntı:hayırlı olsun murat çok şık motor .ekle beni msn e.
bu arada ben murat şile gezisinden![]()
Hocam bıraz daha katıp alabılecegım ıyı bırseyın tarıfını yaparsan ben bu motoru aldıgım fıyatın 250 altına her zaman satarım ona bakarım. gercekten bana bu konuda yardımcı olursan mınnettar kalırımgirmasek' Alıntı:bence çok para vermişsin, biraz daha katıp daha iyi bir şey alsaydın ya...