MOTORUMU ALDIM:) Honda CBR 125

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar bır suredır sorup duruyordum en sonunda bugun ıkıncı el bır Honda CBR 125 aldım. Kırmızı renkte temız bır motor.

Motoru alırken Gelısım Surucu Kursundan Habıl Bey Ve Ibrahım Bey lerın cok cıddı yardımlarını gordum. Gercekten kendı ıslerı ımıs gıbı ılgılendıler saolsunlar.. Ruhsatım yarın cıkıcak :) Kask vsvs. alıncak ve motora alısmaya baslanacak kısmetse....

Bu arada kask mont gıbı aparatları en uygun fıyata nerden alırım bılgısı olan var mı?

Motorun resımlerını ve ızlenımlerımı motordan hıc anlamayan bırı olarak sızlerle zamanla paylasacagım..

Selamlar...

hayırlı olsun arkadaşım,başlangıç için çok iyi bir seçim yapmışsın kazasız belasız kullanman dileğiyle,ekipmanlarına çok özen göster ve ucuza-kalitesize kaçma sakın...

ya-ma-ha' Alıntı:
ayıptır sorması kaça aldın? 2. el piyasası ne civarda bunların?
Hocam 3650 mal sahıbıne verdım. 200 alım satım muamelecı vekaletı parası 120 de muamelecıye ruhsat parası verdım toplamı 4 mılyarı buldu yıne.. Bırde kasko yaptırcam o kaca olur bılmıyorum..

Ancak motor 3500 km de ve hıc bır cızıgı yok gercekten temız kullanılmıs.Daha ucuza da bulmak mumkun ama km sı cok oluyor onların..

selamlar

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah:rendeer:

CsaRvoX' Alıntı:
hayırlı olsun arkadaşım,başlangıç için çok iyi bir seçim yapmışsın kazasız belasız kullanman dileğiyle,ekipmanlarına çok özen göster ve ucuza-kalitesize kaçma sakın...
Çok tesekkur ederım hocam umarım ıyı bır kullanıcı olurum..
selamlar

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya ammada cbr 125 alan oldu bu aralar.bu akşam okuduğum 3. cbr 125 alan topici:silent:
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:
darısı lespaul un başına(yav les bak motor almaya kimle gidicem diyodun,habil abi yardımcı olabiliyomuş.bu arada sevgili kursumada selamlar:rendeer: )

Hayırlı olsun ..Kazasız belasız günlerde kullan..Darısı başımıza :cherry:

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...iyigünlerde kullan.
bir tanede ben aldım senden 100 ytl pahalıya aldım benimki daha 1.400 de
ve bakmaya kıyamıyorum ufacık bir çizik bile yok rengide repsol..:cat:

Aksesuarlar tamamdır:)

Merhabalar .. Bugun gıttım Sirkeciden aksesuarlarımı aldım 850 ytl tuttu . Bayagı goctuk yanı motora benzın koyacak para kalmadı nerdeyse:)

2 kask
mont
eldıven
dızlık
eldıven
zıncır
fıle...

Selamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar