motorumu aldım akşamında araba çiğnedi

içim cız etti arkadaşım çok geçmiş olsun, hayırlı uğurluda olsun inş. Allah kaza ve beladan korusun. Ben nazardan çok korktuğum için iş yerindeki arkadaşları tatlı manyağı yaptım :) garajdaki çocukları da :) sende etrafına bir tatlı ısmarla :) belki nazarla bakmazlar .

geçmiş olsun, motosikletinizi de güle güle kullanın. Aslında boyutları benim için ideal :)

Geçmiş olsun en azından sadece çamurluk gitmiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

Abi çamurluk fiatına baktım 610 TL diyo :santa: fuarda gördüm Yuki idi galiba bunun elektriklisini yapmış onu araştırıp bulursun eğer uyarsa çok daha ucuza yaptırmış olursun

Büyük geçmiş olsun, kırılan çamurluk olsun.

Kırılan çamurluk yerine konur, sıkıntı yok :cat:

Ön tekerleği de şöyle bir yoklayın saha sola onuyor mu, dönerken sürtme ses vs var mı.

Tekrardan büyük geçmiş olsun, Allah kazadan beladan korusun. Sadaka falan verin.

Abilerim kardeşlerim şimdilik bant ve yapıitırıcışarla yerine koymaya çalışıcam olmadı ebaydan felan biyerden bi şekilde bişey bulmaya çalışıcam fakat bu bant felan tutarmı diye şüphelerim var olmadı komple sökücem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar