Motorumla Takas Edecek Farklı Tarzda Motor ARıyorum :)

Anladım SS Bana Göre Değilmiş :queen:

Dedim Ki Madem Değil, Bİrde Meraklısı GÖrsün baksın.. bikaç gün içinde bu Anlaşmayı Gerçekleştirirsek SAtışları Alır; Oyuncaklarımızı değiştiririz..

Hali Hazırda Tura çıkmayı düşünüyorum bende O Yüzden Acelesi Olan benimle İrtibata GEçsin... Bir Fırsat BenimKisi :)) Haydi Bakalım Kimler Var MEraklı .. :)

Bu Da Benim CenGaver :mrgreen::mrgreen:

38853_116432891739184_100001174208721_94132_981734_n.jpg

....

38240_116433128405827_100001174208721_94133_523938_n.jpg

39049_116433441739129_100001174208721_94136_1265316_n.jpg

Ahan Buda Ben :cherry::cherry:

39053_116433775072429_100001174208721_94137_6480401_n.jpg

Haydi HayırLı TakasLar :D

250 lik chopperla kafa kafaya olur mu :)

Hmen Getir :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

Üstüne NE kadar İStiyorsun :p Paradan haber Ver Sen ! Belki Param Yetmez,Ona Göre Bi Motosiklet bakayım bende;Mobilette Falan :p

650 cc olsa idi motorun ben hadi takas yapalım benim magna ile derdim ama ben bile küçültmeyi düşünüyorum kolay gelsin gezi için magna harika bir makina bulursan düşünme

ER6F takası olar mı :)

Vakti Zamanında Fakir Ama Gururlu Bi By_Star Vardı;; Taa TEkirdağLardan Seni Arayıp Takas Teklifinde Bulunmak İstemişti :queen::queen: İŞte O Temiz 9 Ar Buydu Hacı Abi :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

adam zaten o tarzdan bıkmıs :)

üstat asıl senin motorun ederi nedir kaç model kaç km de onları yazsaydın daha iyi olurdu.

Bu arada DoğanınKi de F Tir.. Neticede Düşünülebilir..

Motor 98 Model.. 39000 de ... SAhibindende 7.650 Lira Değer Biçtim..ORtalama DEğerleri De bu zaten.. Abartıp 8 9 istemeye gerek yok elalem gibi :cat:

Vakti Zamanında Fakir Ama Gururlu Bi By_Star Vardı;; Taa TEkirdağLardan Seni Arayıp Takas Teklifinde Bulunmak İstemişti :queen::queen: İŞte O Temiz 9 Ar Buydu Hacı Abi :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

Bu arada DoğanınKi de F Tir.. Neticede Düşünülebilir..

Motor 98 Model.. 39000 de ... SAhibindende 7.650 Lira Değer Biçtim..ORtalama DEğerleri De bu zaten.. Abartıp 8 9 istemeye gerek yok elalem gibi :cat:

helal olsun doğru söze ne denir...
hayırlısı olsun ÖZER...

helal olsun doğru söze ne denir...
hayırlısı olsun ÖZER...

Sağol kanka.. Dediğim Gibi fiyat Abartmasına gerek yok.. nasıl ben fiyatımı uççurmuyorsam, karşı tarafta uçurmamalı... abuk subuk fiyat isteyen motor sahipleri ile karsı karsıya kalıyorum... satmak istemiyolar herhalde:p

Özerim hayırlı satışlar. Öncelikle öncedende konuştuğumuz gibi bujkadar çabuk sıkılacağını beklemiyordum :) Konuştuk zaten sıkıntırların vardı rahatlık konusunda. Oda chooperle bu yola çıkmandan kaynaklı sanırım.. Rahat adamın hali başka oluyor tabi... :queen:

BU arada bende motoruu satıyorum başka girişimlerim var keşke erken haberim olsaydı :( seni şimdi 250 lik chooperde kesmez kardeşim.. Kafanda bir tür bir tarz varmı ?

Özerim hayırlı satışlar. Öncelikle öncedende konuştuğumuz gibi bujkadar çabuk sıkılacağını beklemiyordum :) Konuştuk zaten sıkıntırların vardı rahatlık konusunda. Oda chooperle bu yola çıkmandan kaynaklı sanırım.. Rahat adamın hali başka oluyor tabi... :queen:

BU arada bende motoruu satıyorum başka girişimlerim var keşke erken haberim olsaydı :( seni şimdi 250 lik chooperde kesmez kardeşim.. Kafanda bir tür bir tarz varmı ?

Abi 4 tarzın 4 üde yatıyor aslında.. Birazda KArarsızım.. ama Ss in Bana Göre olmadıgını anladım nihayetinde..

Yani Bu Cruiser da Olabilir, Enduro'da (Transalp falan) MAxi Scooter NAked da olabilir..

Bilirsin ben bir işin dürüstçe bitmesinden yanayım , o bakıma KArsımdaki arkadasımda malı konusunda dürüst olursa gayet iyi "Oyuncak Değişme" durumu söz konusu olur :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------

Sevgili özer bir komşumun 95 Transalpı var.
Takas düşünürsen görüştürebilirim sizi.
Motor benim eski motorum.

Vereceğim linkte resmi var.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/76360-95-transalp-koruma-demiri-ihtiyaci-olan-varmi.html

Not : Ben olsam takasa girmem bu motorla.

Transalple mi takasa girmessin =? Anlamadım tam olarak..

Banada modeli birz Düşük Geldi Be Abi.. Bİraz DAha Yüksek Modelli bi maŞhinGa Olsa Daha İyi Olur KAnımca :cat:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi 4 tarzın 4 üde yatıyor aslında.. Birazda KArarsızım.. ama Ss in Bana Göre olmadıgını anladım nihayetinde..

Yani Bu Cruiser da Olabilir, Enduro'da (Transalp falan) MAxi Scooter NAked da olabilir..

Bilirsin ben bir işin dürüstçe bitmesinden yanayım , o bakıma KArsımdaki arkadasımda malı konusunda dürüst olursa gayet iyi "Oyuncak Değişme" durumu söz konusu olur :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------

Transalple mi takasa girmessin =? Anlamadım tam olarak..

Banada modeli birz Düşük Geldi Be Abi.. Bİraz DAha Yüksek Modelli bi maŞhinGa Olsa Daha İyi Olur KAnımca :cat:

Transalpla takasa girerim ama ben senin yerinde olsam o motoru verip o transalpi almam sevgili özer :)
Çünkü ben çok hor kullandım onu.
Sattığım arkadaşta benden daha hor kullandi :)
Sadece aklinda bulunsun, kafana yatarsa kıyıköy'de veya yakın çevresi bi yerde buluşuruz :)

Transalpla takasa girerim ama ben senin yerinde olsam o motoru verip o transalpi almam sevgili özer :)
Çünkü ben çok hor kullandım onu.
Sattığım arkadaşta benden daha hor kullandi :)
Sadece aklinda bulunsun, kafana yatarsa kıyıköy'de veya yakın çevresi bi yerde buluşuruz :)

Agacım Gerek Yok... Zaten Görüldüğü Zaman HoR kullanılıp Kullanılmadıgını anlardım.. :)

Yardımın İçin Teşekkürler Yinede Sevgili Sinan :p

By_StaR umarım gönlünce bir motor bulursun...senin oyuncakta hala pırıl pırıl maşallah diyelim

bence en iyisini yapıyorsun...özenmişsin almışsın ve hevesin geçince daha doğrusu motorun sana hitap etmediğini veya riskli olduğunu anlayınca daha fazla zorlamadan tarz değiştirmeye karar vermişsin:cat:
umarım bende birgün böyle bir oyuncaktan hevesimi alıp tekrar düşük cclerde devam ederim:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar