fthinky Katılım 31 Eki 2009 Mesajlar 476 20 Ara 2009 #21 Hayırlı uğurlu olsun:rendeer: görüntüsü sesi çok güzel maşallah.. vitese takarken debriyaja basmayı unutmayınız
Hayırlı uğurlu olsun:rendeer: görüntüsü sesi çok güzel maşallah.. vitese takarken debriyaja basmayı unutmayınız
zamisli Katılım 27 Eki 2009 Mesajlar 823 21 Ara 2009 Konu Yazar #22 fthinky' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun:rendeer: görüntüsü sesi çok güzel maşallah.. vitese takarken debriyaja basmayı unutmayınız Genişletmek için tıkla ... debriyaja bastımda biras daha basmak gerekiyormus aragaz verirken ..ögrenmiş oldum
fthinky' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun:rendeer: görüntüsü sesi çok güzel maşallah.. vitese takarken debriyaja basmayı unutmayınız Genişletmek için tıkla ... debriyaja bastımda biras daha basmak gerekiyormus aragaz verirken ..ögrenmiş oldum
zamisli Katılım 27 Eki 2009 Mesajlar 823 29 Ara 2009 Konu Yazar #23 motosikletin olupta ehliyetsizlikten kullanamamak ne kadar sinir ediyor adamı ya offf geçmiyo zaman
Q QuerysmaS Katılım 17 Haz 2009 Mesajlar 146 29 Ara 2009 #25 zamisli' Alıntı: motosikletin olupta ehliyetsizlikten kullanamamak ne kadar sinir ediyor adamı ya offf geçmiyo zaman Genişletmek için tıkla ... Her ikiside olmayınca ve sürekli olucak denilerek oyalanmak inanın daha çok sinir ediyor... Sportster'ın sesine hayran kaldım =)
zamisli' Alıntı: motosikletin olupta ehliyetsizlikten kullanamamak ne kadar sinir ediyor adamı ya offf geçmiyo zaman Genişletmek için tıkla ... Her ikiside olmayınca ve sürekli olucak denilerek oyalanmak inanın daha çok sinir ediyor... Sportster'ın sesine hayran kaldım =)
zamisli Katılım 27 Eki 2009 Mesajlar 823 29 Ara 2009 Konu Yazar #26 hakkaten ya kötünün kötüsü var Allahım sana şükürler olsun yarabbi inşallah en kısazamanda ikisinede kavusursun saol bu arada
hakkaten ya kötünün kötüsü var Allahım sana şükürler olsun yarabbi inşallah en kısazamanda ikisinede kavusursun saol bu arada
ferotr Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 18 Ocak 2008 Mesajlar 1,231 29 Ara 2009 #27 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Müthiş bir ses,güle güle kullan :rendeer:
zamisli Katılım 27 Eki 2009 Mesajlar 823 29 Ara 2009 Konu Yazar #28 saolun ..şimdilik boş ve geniş caddelerde pratik yapiyorum ..inanılmaz zevkli. .demek sahil turu yapsak nasil bişey cok merak ediyorm
saolun ..şimdilik boş ve geniş caddelerde pratik yapiyorum ..inanılmaz zevkli. .demek sahil turu yapsak nasil bişey cok merak ediyorm