Motorumdan benzin çalmışlar.

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Bir okulda idarecilik yapıyorum. Saat 16:00 civarı 2 üst komşum aradı ve "arabayı almaya inmiştim, senin motorun yanında motorlu 2 çocuk vardı, motorunu kurcalıyorlardı. Ne yapıyorsunuz, kimsiniz" deyince çocuklar kaçmış. Beni aradı ve durumu anlattı. Hemen geldim, 14 ltlik benzin depomu boşaltmışlar ki dopdoluydu. Motorumu çaldırmadığıma sevineyim, giden 14 litre benzine mi üzüleyim bilemedim. Depo kapısı çok dar ve motoru içeri almak ve çıkarmak çok meşakkatli. Kendime ait değil ki tadilat yaptırabileyim. Vicdansız veletler.

Merhaba,

Gecmis olsun , iyi ki motoru da goturmemisler.. En güzeli karinca kararinca depoyu doldurmak sanirim.. Burdan o anlaşılıyor.

Geçmiş olsun deponuzun kilidini mi kırmışlar?

Onur, haysiyet ve şeref ne güzel şeylerdir, keşke herkeste olsa.

Merhaba,
Oturduğum ev tam ilkokul yolu istikametinde olduğu için gelen geçen her velet bir şeyler yapıyor.
Bu durumu önlemek için bir tane alarm alıp koltuğun altına koymuştum,titreşime duyarlı bir şey.
Bir nebze caydırıcı oldu fakat kediler benim motorları ayrı bir seviyor brandanın altında takılıyorlar bu nedenle alarm sürekli öttüğü için çıkarmak durumunda kaldım. Belki sizin içinde cayrıdırıcı bir çözüm olabilir :)

Geçmiş olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar