Motorumdan Ayrılıyorum ! ! !

Arkadaşlar ne yazık ki motorumdan ayrılıyorum :salut: nedeni ise yeni bir araba aldık PEUGEOT PARNET 2.0 HDi 90 Beygir bir şey ama önemli olan kısımı motor elden gidiyor arabayı banka kredisi ile aldık onun için motoru satacağım alıcı hazır da oyalıyorum.Ama gelecek o kötü gün ... Ama araba işi iyi oldu daha motor 1.500 km de idi beee :pr: :pr: :pr: ! ! ! ALLAH kimseye bu acıyı tatdırmasın .

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Geçmiş olsun sıkma canını gün olur gene alırsın kardeş Allah başka sıkıntı vermesin ama üzüldüm gerçekten:pale:

Bir süre arabadanda hevesini al derim.
Hakkını ver arabanının, bas biraz bas

ayy çok üzüldüm valla:pale: çok zor olcak ayrılmak.bakarsın ilerde daha iyisini alırsın ama...takma kafana...

saglık olsun dostm inşallah daha iyisine kavuşursun.elbet bitecek bu araba taksidi ozaman da bir motora başlarsınız

alırsın 300 400 bi mobilet biraz idare edersin nolcak arabaya binersin üzülmeeeeeeeeeee..

ahmet_ulusoy' Alıntı:
alırsın 300 400 bi mobilet biraz idare edersin nolcak arabaya binersin üzülmeeeeeeeeeee..

O kadar karizmatik bir motordan çok bağıran sesli mobilyete binmek :pale: biraz zor alışırım her halde

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

hayırlı olsun bende motor almayıı cok istiyordum ibrahim mersin olayından soraa annem aslaaaaaaaaa dedii komsumuzun oğluydu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar