Motorumdaki Zırıltıyı Kestim (Resimli)

hedowich' Alıntı:
iyi düşünmüşsün bravo reklamlarda görürsek seni şaşırmayalım:)

Arkadaşlar bu icatı notere gidip tescil ettirdim:cherry: artık kimse benden habersiz bu metodu motorunda kullanmasın yakarım:cherry: patendi bana ait.kullanmak ısteyen 1000 ytl gibi ücret ödemek zorunda.ama mt Üyelerine %10 gibi indirim söz konusu:cherry: :cherry: :cherry: :) :) :cherry:

Valla benim de plaka acayip zırıldı yapyo yaaw, ben de plakanın arka tarafına sıkiym birazcık silikon,

Yanlız safak 1000 YTL çok hocam yaaw biraz daha bişeyler yap :cherry:

Rglad' Alıntı:
Valla benim de plaka acayip zırıldı yapyo yaaw, ben de plakanın arka tarafına sıkiym birazcık silikon,

Yanlız safak 1000 YTL çok hocam yaaw biraz daha bişeyler yap :cherry:

Ayıp sana kardeşime bak senin canın sağolsun güzel hatırın için 998:p ytl yaparız sana oda sırf senın guzel hatırın ıcın.:cherry: :cherry: fakat sadece plakaya suruceksın ha ona gore 2. bır bolge ıcın ayrı fıat lıstemız var:cherry:

kal sağlıcakla

abi hatice ye değil neticeye bakın...
hatice ye de bakın da önemli olan netice...
ne diyorum ben yaaawwww..... :pr: :pr: :pr:

Çin motorlarından iyi para kaldırırsın şafak. Ama japon ve avrupa motorları unut .:)

fikir güzel ALLAH göstermesin denize düşse su da geçirmez bu. insanların kendince çözümler üretmesi güzel tabi

doganay' Alıntı:
fikir güzel ALLAH göstermesin denize düşse su da geçirmez bu. insanların kendince çözümler üretmesi güzel tabi

Diyorum ki motorun her tarafını silikonlayıpta arka tekere bide pervane taksak.suda yuzdururuz:cherry: :cherry: :cherry: he ne dersın olmazmı:cherry: :cherry:

Bende 105 M var sadece bagaj zırıldı yapıyor onun dışında baska pronlemi yok şükür.

Bugun ahmet dıye bır arkadasımda aynı yolu denedı.ınanın yuzde yuz zırıltı gıttı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar