Tapa yalama edilmiş ve bakır pul değişmemiş olabilir. Isınınca ve basınçlanınca kaçırıyordur. Biraz detay verirsen daha kesin konuşabiliriz.motorda nedense sıcakken bi bloktan kacırma alt kısmında ve ortada . sogukken asla damlatma yok her hafta bi 50 ml yağ koyup yola devam ederim diye düşünüyorum![]()
Yüzeyde yamukluk yoksa ve yüzey iyi temizlenmişse orijinal conta her zaman sızdırmazlık sağlar, sonradan kesilme bir conta ise sıvı conta ile desteklenmesi gerekebilir.Yağ kaçağına gerçekten de kalıcı bir çözümü olan bir usta varsa, ispatlı bir şekilde yazsın bi zahmet biz de öğrenelim.
390 Serisine kadar olan Ktm'lerde ve Dominar 400 e kadar olan ortak bloklarda karter tapasında o-ring var, gereksiz bir bilgi ama paylaşıyım dedim.Tapa yalama edilmiş ve bakır pul değişmemiş olabilir. Isınınca ve basınçlanınca kaçırıyordur. Biraz detay verirsen daha kesin konuşabiliriz.
duke 390 2016Motosikletiniz nedir?
video nasıl ekleyebilirimTapa yalama edilmiş ve bakır pul değişmemiş olabilir. Isınınca ve basınçlanınca kaçırıyordur. Biraz detay verirsen daha kesin konuşabiliriz.
benim motorda 390 özşzğağsödöödYüzeyde yamukluk yoksa ve yüzey iyi temizlenmişse orijinal conta her zaman sızdırmazlık sağlar, sonradan kesilme bir conta ise sıvı conta ile desteklenmesi gerekebilir.
Conta ömrünü uzatmak için fazla yağ koymamak gerek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
390 Serisine kadar olan Ktm'lerde ve Dominar 400 e kadar olan ortak bloklarda karter tapasında o-ring var, gereksiz bir bilgi ama paylaşıyım dedim.![]()
karterden kacırıyosa cok mu pahalıya patlarKarter arasından kaçırıyorsa kötü, bu modellerde karter sıvı conta ile kapatılıyor. Bloğu temizleyip kontrol sağlamanız iyi olacaktır.
benim motorda 390 özşzğağsödöödYüzeyde yamukluk yoksa ve yüzey iyi temizlenmişse orijinal conta her zaman sızdırmazlık sağlar, sonradan kesilme bir conta ise sıvı conta ile desteklenmesi gerekebilir.
Conta ömrünü uzatmak için fazla yağ koymamak gerek.
390 Serisine kadar olan Ktm'lerde ve Dominar 400 e kadar olan ortak bloklarda karter tapasında o-ring var, gereksiz bir bilgi ama paylaşıyım dedim.![]()
kacıran kısıma dısardan sıvı conta tarzı bi sey ile yalıtım yapsam ısıya dayanıklı olanlardanKarter arasından kaçırıyorsa kötü, bu modellerde karter sıvı conta ile kapatılıyor. Bloğu temizleyip kontrol sağlamanız iyi olacaktır.
Karterin ara contası kaçırıyorsa motor komple sökülecek tüm contalar değişecek ve karter contası tekrardan çekilecek. Belkide yan kapaklar veya karter tapası kaçırıyor olabilir.benim motorda 390 özşzğağsödööd
karterden kacırıyosa cok mu pahalıya patlar
benim motorda 390 özşzğağsödööd
kacıran kısıma dısardan sıvı conta tarzı bi sey ile yalıtım yapsam ısıya dayanıklı olanlardan