Motorumda Problem Var?

Motorsikletimi alalı 1 ay oldu motrum monero ly125 scooter Ancak bir problemini sizinle paylaşmak istedim.Gunde 18km yol gidiyorum FAkat motor gidene kadar 2 kez stop ediyor servise goturdum normaldir motor yeni oldugu için dediler sizce bu konunun üzerine düşmelimiyim

düşmelisin :) niye istop etsin canım yepisyeni motosiklet, wardır karbüratörde filtrede ayarda jiklede minik bi cortlaklık. ayarlasınlar, idare et demekte neymiş!

olmaz öyle saçma şey ne demek normaldir :pr: iyice araştır gitiğin yetkili servismi?

Evet Yetkili SErvis Yeni Motorların Tumunde Bu tip Sorunlar Yasanır motor açıldıgında geçer gibi seyler dediler Ancak 350 km oldu bile aynı sorun hala devam ediyor

kardeşim motorun açılması başka yolda stop etmesi başka sen tekrar götür aynı servise eğer hala aynı şekilde davranırlarsa ithalatcı firmayla irtibata geç:cat:

Aynı servis yerine başka yetkili bir servise götürmen daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Yeni bir motorda stop etmesi normal bir şey değildir. Giderken ara gaz veriyormusun?

aynı servise götürsünki yine aynı lakırtıyı ederler ise şikayet edecek sebep olsun elinde :)

motor çok ısındıgı zaman stop eder ama sen 18 kmde sönecek kadar ısınmaz kesin bi problem var

Ara gaz felen yapmıyorum 125lik motor sabit 70 km hız ila giderken birden yavaslıyor duruyor gaz yemio 1-2 dk bekliom rolentide sora devam ediyor gitmeye!

büyük ihtimal motorsikletin otomatik jigleli ve devreye girmiyor sanırım,

yada ikinci bir teşhiş, karbüratörden yanma odasına giden boru yada hava filtresinden karbüratöre giden ksıımda bi hava alma çatlak vs olabilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
araştır derim kardeşim kesin bişey çıkar altından.

GKN

500 km ye geldiğinde servise gidiceksin, ayarlıcaklar herşeyi yağın deişicekler vs..
eğerki rolanti düşüklüğünden kaynaklanıyorsa civatasından biraz açıp güzelde bi hava ayarı yapıp sorunu çözebilirler.
eğerki rolanti normal ise sübapların sıkıdır, gene 500 de ayarlarlar ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar