motoruma siperlik yapmak istiyorum

motoruma siperlik yapmak istiyorum. yaşadığım şehirdeki motor parçaları satan yerlerde bulamadım. ancak sert plastik buldum bu plastiği kesip siperlik yapmak istiyorum ama nasıl cizeceğimi bilmiyorum aranızda yapmış olan yada birebir çizimi olan arkadaşlar var mı?

Son düzenleme:
board marker(tahta kalemi) ile ciz ve ince demir testeresi yada bir profil kesme tasinda kes
ancak hizli girme malsemeyi keserken.flexy denen flexy glasslar var satilir.ben 2 tane yapmisdim scooterima hemde orjinal seklini verdim.cok kolay ama ugrastirir
zevklidir.sekil vermesi yetenek istiyor biraz isitma islemi icin ben evdeki ocagi kullandim.bildigimiz firinli aygaz ocaginin en buyuk olan kismini yaktim.isita bildigimce isittim.bu isitma esnasinda yun eldiven giymeni tavsiye ederim ellerinin yanmamasi icin.flexy isininca sekil verirken ellerin yanmasin.

Son düzenleme:

GKN

muhtemelen istanbulda bulunur bu motorun siperliğinden, aksesuar satan yerlerle irtibata geç istersen internette bir çoğunun sitesi mevcut:wiinkk:

arkadaşlar birebir çizim arıyorum sert plastiğin üstüne koyup ona göre kesmek için kafadan çizemem yada boyutunu tutturamam

valla ben kafadan ciziyorum:9
getirin ben ciziyim dicem
ama kocaelideyim....

istersen autocaddede tasarlaris...photoshoplada ekle yapistir yaparizx....

Son düzenleme:
Bi arkadaş kendine yapmıştı hatta çizimi vardı konu burada ;

http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/52712-ybr-125-e-kendi-yaptigim-ruzgarlik.html

Hatta bi ara ben de niyetlenmiştim plexinin ucuz olmayışı ve de meşakatli olmasından dolayı gidip 2. el bir siperlik aldım :)

dsc025112965071.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar