Motoruma kepçe çarptı!!!

Cumartesi günü saat 10 da eşim kırmızı ışıkta beklerken bir kepçe eşime ve motora arkadan çarptı. Motorum henüz 2 aylık tvs apache rtr 150 rodajı yeni bitmişti.
Eşimin sadece kolu incinmiş. Bereket başka birşeyi yok. Motorun hali içler acısı . Kazadan sonra eşim polisi ararken kepçe operatörü kepçeyle kaçmış. Tabi rapor tutamadık . Karakolda şikayetçi olduk. İş makinesinin plakası yok yanlız yanında numarası var. Mobese kayıtları ve ifademizin kopyasını bize vermediler. Kaza raporu da tutulmadı. Polis memuru bize motoru siz yaptıracaksınız faturayı da mahkemede ibraz edeceksiniz dedi. Anlıyacağınız elimizde parçalanmış 2 aylık motorumuzla kalakaldık.
Allaha şükür eşime birşey olmadı.

Siz siz olun şeridinizde ışıklarda beklerken bile arkanızı kollayın...

saçmalık yahu,,,
Nasıl kacabılmıs koskoca kepçe:?

cok gecmıs olsun,
işiniz zor,
yapıldıktan sonra fatura ıle tahsıl yapılmıyor bılıyorum ben,
cınkı kaza raporu aksesuarları karsılamaz,
ve faturaya her turlu aksesuar dahıl edılır,
o durumda fatura ıle sıgorta odemesı olmuyor dıye duymustum

saçmalık yahu,,,
Nasıl kacabılmıs koskoca kepçe:?

cok gecmıs olsun,
işiniz zor,
yapıldıktan sonra fatura ıle tahsıl yapılmıyor bılıyorum ben,
cınkı kaza raporu aksesuarları karsılamaz,
ve faturaya her turlu aksesuar dahıl edılır,
o durumda fatura ıle sıgorta odemesı olmuyor dıye duymustum

Çok saolun.
Motorumda hiç aksesuar yok şu an arka krenajlar hariç 1100 tl civarı hasar var arka çatalda yamulmuş yani neredeyse motorun yarı parası kadar masraf var. Çarpan kaçtığı için sigortası karşılamıyor diye duydum. Yarın sigortacım ile görüşeceğim sanırım o beni aydınlatacak.

Ben böyle başlıklara yorum yazınca banlanıyorum, yazmadan da duramıyorum, siz anlayın dilimin ucuna gelenleri... Çok geçmiş olsun inşallah bi sonuca ulaşırsınız, gönülden diliyorum...

Motosikleti
bmw f650 cs
Geçmiş olsun koca kepçede nasıl kaçar anlamadım

Gecmis olsun. Cana bir sey gelmemesi sevindirici. Hasarla ilgili olarak da sıkıntı olmaz. Çünkü bir iş makinesi yani para tahsilatı yapılabilecek bir muhatabınız var. Gerisi önemli değil, kepcede plaka olmaz zaten numarasindan tespit edilir. motoru yaptirin orjinal bi sekilde, hatta durumunuz musaitse motorun serviste oldugu gunlerde arac kiralayin, motorunuzun kazali olmasindan dolayi degerinin dustugunu de ileri surun, incinmeden dolayi hemen doktor raporu alin ondan dolayi da tazminat alirsiniz bunlarin hepsinin parasini alirsiniz. Rahat olun sikinti olmaz. Cunku karsinizda bir gariban degil is makinesi sahibi var bu guzel. İfadenizin kopyasini da vermemeleri cok onemli degil, mobese kaydi varsa kaza raporu da onemli degil.

Ben böyle başlıklara yorum yazınca banlanıyorum, yazmadan da duramıyorum, siz anlayın dilimin ucuna gelenleri... Çok geçmiş olsun inşallah bi sonuca ulaşırsınız, gönülden diliyorum...

Saolun çok teşekkür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------

Geçmiş olsun koca kepçede nasıl kaçar anlamadım

Işıklarda olduğu için motoru kaldırıp kenara almışlar benim hanım polisi arıyorum değince adam yürümüş gitmiş ben polisten önce geldim hatta sonra hastane karakol işte.

bu durumda adamın kepçe operatörü olmaması durumu geldi aklıma... :pr:

Gecmis olsun. Cana bir sey gelmemesi sevindirici. Hasarla ilgili olarak da sıkıntı olmaz. Çünkü bir iş makinesi yani para tahsilatı yapılabilecek bir muhatabınız var. Gerisi önemli değil, kepcede plaka olmaz zaten numarasindan tespit edilir. motoru yaptirin orjinal bi sekilde, hatta durumunuz musaitse motorun serviste oldugu gunlerde arac kiralayin, motorunuzun kazali olmasindan dolayi degerinin dustugunu de ileri surun, incinmeden dolayi hemen doktor raporu alin ondan dolayi da tazminat alirsiniz bunlarin hepsinin parasini alirsiniz. Rahat olun sikinti olmaz. Cunku karsinizda bir gariban degil is makinesi sahibi var bu guzel. İfadenizin kopyasini da vermemeleri cok onemli degil, mobese kaydi varsa kaza raporu da onemli degil.

Aynen mobeseden görmüş polisler zaten hastane raporu bizde yok ama emniyette vardır diye düşünüyorum.
Motorda çok hasar var int. Baktığıma göre sırf bağzı parçalar hariç işçiliksiz 1100 1500 arası bişey tutuyor zaten motor 4280 sıfırı ayrıca arka çatalı da yamulmuş. Daha onlar falan dahil değil

yakulan hiç bir parçayı düzelttirmeyin,değişimini talep edin,kepçeye ulaşılıp ulaşılamayacağını çok merak ediyorum

Vay anasını olaya bak eşinize birşey olmamasına çok sevindim cana zarar gelmesin de bence bulunur sonuçta kayıt var poliste sıkıntı olmaz die düşünüyorum

motorlu taşıt sigortaları garanti fonu diye birşey var. polisin raporuna göre hasarı karşılayabilir. polis raporda, kepçe vurup kaçmış diye belirtmelidir.

oncelikle cok gecmis olsun cok kotu bir durum bizzat bende yasiyorum 3 haftadir .. kaza anim mobesa kayitlarinda acik bisekilde mevcut. fakat plakayi okuyamiyorlar .cozunurluk cok dusuk oldugu icin , umursamiyorlar diye tanidik soktum araya ama yinede basarisiz oldu. mobese kayitlarıda mahkemeye gittigiyle kaldi sadece. ins sizinki çozume kavusur yada farki bi yontemler vardir belki ..

bugün boşbakan hazretleri, devletin 119 milyar dolar nakiti var diye hava atıyordu. 2 megapixel çin malı dandik mobese kameralarından bahseden yok.

oncelikle cok gecmis olsun cok kotu bir durum bizzat bende yasiyorum 3 haftadir .. kaza anim mobesa kayitlarinda acik bisekilde mevcut. fakat plakayi okuyamiyorlar .cozunurluk cok dusuk oldugu icin , umursamiyorlar diye tanidik soktum araya ama yinede basarisiz oldu. mobese kayitlarıda mahkemeye gittigiyle kaldi sadece. ins sizinki çozume kavusur yada farki bi yontemler vardir belki ..

Bu çarpıp kaçma olaylarında sigorta fonu oluyormuş birazdan gidicem sigortacıya öğrenicem bakalım ne yapabiliriz

Kepçe kazası olayında bahsi geçen şanssız yengeniz benim ;) küçücük Ç.Kale'de peşinden koşsam yakalardım o kepçetörü de o şokla aklıma gelmedi işte. Adam yolu kapatmasın diye kenara çekiyor sandım, kenardan kenardan ufak ufak firar etti ......Herkes şimdi bana "aman dikkatli ol" diyor. Ben dikkatliyim zaten de arkamdaki kaz üstelik reflektörlü kıyafetimle beni görmüyosa ben daha ne yapayım? Bu da motorsikletlileri trafikte nasıl görmezden geldiklerinin bir kanıtı işte. Tekrar ediyorum, KAPORTAMIZ BEDENİMİZ. OTO SÜRÜCÜLERİ VE İŞ MAKİNELERİ DE DAHİL. DAHA DUYARLI VE DİKKATLİ OLSUNLAR LÜTFEN !!! SAĞLICAKLA KALIN ARKADAŞLAR ...Sevgili eşim,Frosen seni seviyorum ...

Moderatör
Geçmiş olsun, Allah daha beter kazalardan korusun sizi ailecek :)

Amin, sağ olun, az önce işyerimdeki komisere durumu ayrıntıları ile anlattım da o biraz içimi ferahlattı. Ne olursa olsun diyor,arkadan çarpan daima suçludur. Üstelik de ben bu operatörü "bi yere ayrılma,polis çağıracağım"diye uyarmama rağmen adam kepçeden bile inmeden kaçıp gitti. Alkol muayenesi de yapılamadı, ya herif alkollüyse? Anlıyacağınız, bildiğin ( kelimenin gerçek anlamıyla) durup dururken başımıza iş açıldı. Neyse,bakalım Komiser abimiz araştıracakmış, verdim plakayı. gelişmelerden haberdar ederim. Tekeriniz düz bassın cümleten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar