motoruma kavuşuyorum sonunda

bugün yakışıklı siyahımı (arn125 tabikide) almak için ilk adımı attım. gittim anlaştım karşıyakadaki motoshopla 1000ytl peşin verdim geriye 1272ytl kaldı onu da 14e böldürdüm (maximum card) ama henüz elimde değil plaka işleri yapılıyor. onun için de 150 ytl aldılar. diğer yerler hep 175ytl fiyat vermişlerdi uygun geldi 150 bana. yanındaki aksesuarlar
-arka çanta
-alarm
-uzaktan kumanda
-kask,eldiven,bir depo benzin
arkadaşlar sizce nasıl fiyat??? lütfen yorum yapın benim için çok önemli bu yorumlar
bi de tavsiyelerinizi bekliyorum tecrubesiz bir motorcu olarak ;)

hayirli oslun...verdikleri kask muhtemelen dandiktir. onu acil durumlar icin yedek kask olarak dusun bence ve soyle saglam bir kask almaya bak. Kredi karti borcunu da aksatma bu arada:)

çok sağolun arkadaşlar yorumlar için. tecrubeli arkadaşların da tavsiyelerini bekliyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız bekasız iyi günlerde kullanman dileğiyle,

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı olsun arkadaşım, çok güzel motor.kazasız belasız kullanırsın inşallah.
benim sana tavsiyem arn lerin arka lastiğin üst kısmına takılı olan jikleye dikkat etmen.neden dersen, yeni üretimlerde bu sorunu aştılarmı bilmiyorum ama, 2 kişi bindiğin zaman lastik jikleye çarpıp plastik tutamacını kırıyordu.bunun için ya o parçayı güçlendiriyordu servis yada çıkarıp ters takıyordu ki lastik değmesin.bunun dışında benim çok sevdiğim bir motordur arn125
tekrar hayırlı uğurlu olsun...

Hayırlı olsun motorun bi aralar ben de düşünmüştüm aynı modeli.Çinlilerin içinde en iyilerinden birisi.Kask konusunda Kucukprense katılıyorum Bugun magazada promosyon kaskları inceledim cok kalitesiz kasklar,hatta satıcı da bunu onayladı.

hayırlı olsun....

Acaba bende birgün motorumu alıp buraya sizlere danışmak için topic açabilecekmiyim.:silent:

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. yorumlar için...
arn125 gerçekten fiyatına göre harika bir motor. ben hasta kaldım. bütün özelliklerine. şu an piyasada bu fiyata alabileceğiniz en ii scooter bence. tipine de her gören hasta kalıyor zaten :)
ve arkadaşlar 10 milyonluk benzinle 165 km yol yaptım bu da beni çok çok çok etkiledi gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar