Motoruma Ellemeyin

Iyi aksamlar bunu bir tek ben mi takıyorum bilmiyorum ama rahatsız edici bulduğum bir durum var
park ettigim motorun kurcalanması
bugun bir is icin dısari ciktik bende kafedeyim motorum karsimda 3 kisi gelip gidonla oynamak ,oraya buraya elliyor birseyler, bende diktim gozleri izliyorum .. bu sahislar daha sonra beni farkettiler gittiler

Benim motora cok sık olmasada arada bir oluyor boyle ama
Ozellikle esim kendi 600rr ını biyeri koyuyor bi ustune cikmadiklari kaliyor herseferinde..

Hatta bir defa iyice isin vicigini cikartmislardi esime motoru ordan almasini soyledim
Bu ne rahatliktir ya motor kullananida ayni kullanmayanida
Benimde cok begendigim motorlar oluyor ,goruyorum ama yanina bile yaklasmiyorum izliyorum biraz gerisinden sahibi oralardaysa izin alirim bakarim rahatsiz etmem adamı

Benim motorumunda kurcalanmasini istemiyorum dogal olarak illa gidip ellemeyin mi diyelim onlarin yerine ben utanirim demeye ama ben rahatsiz oluyorum cidden
Bu bilinci oturtsak iyi olacak sanki

sizinki gene iyi :)
mahallede motoru sokağa bıraktığında evden sopayla bağırarak çıkmak nasıl bir duygu bilirmisiniz
bütün çocukları motorumun üzerinde görünce motor bunların mı benim mi diye düşünmüyor değilim :)

benimde sinirime dokunuyor zarar verirler diye korkmuyor değil insan o yüzden yanlarına gidip onları kovmaya utanmam çünkü onların utanması lazım başkasının eşyalarıyla oyuncak gibi oynanmaması gerektiğini bilmeleri lazım :)

Son düzenleme:
sizinki gene iyi :)
mahallede motoru sokağa bıraktığında evden sopayla bağırarak çıkmak nasıl bir duygu bilirmisiniz :)

benimde sinirime dokunuyor zarar verirler diye korkmuyor değil insan o yüzden yanlarına gidip onları kovmaya utanmam çünkü onların utanması lazım başkasının eşyalarıyla oyuncak gibi oynanmaması gerektiğini bilmeleri lazım :)

Evde kapalı yerde duruyor Allahtan ama cidden iyiden iyiye rahatsiz etmeye basladi bu durum hani benimde gozumun kaldigi motorlar oluyor ama elleyemiyorum sahibi varsa izin isterim anca
Dedigin gibi millet degisik, zarar vermek isteyen keyfine cizende olabilir git gide daha cok sinir olmaya basliyorum bu neyin rahatligi diye motor kullanicilari bile ayni seyi yapabiliyor

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
benzer olarak, bugun kadının biri gördümki motorun kuyruğuna nescafesini koymuş yudumluyor.
kadın olması sebebiyle direkt olarak uyarmasam da bir arkadaşla motorun yanına gidip üzerine muhabbet etmeye başladık, sonra baktık alanı terketti ufak ufak, mesajı almıştır umarım :)

benzer olarak, bugun kadının biri gördümki motorun kuyruğuna nescafesini koymuş yudumluyor.
kadın olması sebebiyle direkt olarak uyarmasam da bir arkadaşla motorun yanına gidip üzerine muhabbet etmeye başladık, sonra baktık alanı terketti ufak ufak, mesajı almıştır umarım :)

Babasının malı gibi takılanda var haklısın valla -.-

şirkette mesai sonu çıkıcaz kapının önünde çalıştırdım içeri girdim. eski motorum güçlü bişey olduğından kimse ellemezdi. şimdi ufak ya. uyardım da dokunmayın diye. neyse ısınıyor motor. biri gazı hafif çe aragaz yaptı. içerden LAAANN diye söverek bi çıktım bi daha kimse ellemez heralde.

şirkette mesai sonu çıkıcaz kapının önünde çalıştırdım içeri girdim. eski motorum güçlü bişey olduğından kimse ellemezdi. şimdi ufak ya. uyardım da dokunmayın diye. neyse ısınıyor motor. biri gazı hafif çe aragaz yaptı. içerden LAAANN diye söverek bi çıktım bi daha kimse ellemez heralde.

Aksine bizde 600u daha cok kurcaliyorlar 250yi daha az ama yinede kurcaliyorlar :D bunun sovmeden etmeden uzaklastirmanin yolu yok mu acaba biyandanda iyi dusunmeye calisiyorum belki seviyor cok begendi yanina gidip dokunma vs desem mahcup olur yada baska birsey ama sonradan diyorum mahcup olacak biri boyle hareketler yapar mi anlamadim ki bende garip cesit cesit insan var

Aksine bizde 600u daha cok kurcaliyorlar 250yi daha az ama yinede kurcaliyorlar :D bunun sovmeden etmeden uzaklastirmanin yolu yok mu acaba biyandanda iyi dusunmeye calisiyorum belki seviyor cok begendi yanina gidip dokunma vs desem mahcup olur yada baska birsey ama sonradan diyorum mahcup olacak biri boyle hareketler yapar mi anlamadim ki bende garip cesit cesit insan var

aslında alarm olsa motorlarda alarm ötünce arkalarına bakmadan kaçarlar yani ben kaçardım :)

Ben de dershanenin önüne koyardım 4-5 sene önce. Birkaç kişi dadandı habire çekip arabalarını koyuyorlar yerine. Bir de direksiyon kilitli diye itmekte zorlanıyormuş öyle bırakma diyor. Hiç birşey demeden koyup gittim. Ders arasında baktım 3 kişi kaldırmış taşıyor yana doğru motoru. Hemen indim aşağıya, bir daha motorun etrafında görürsem sizi polisi ararım falan dedim. Sen de koyma buraya diyorlar arabayı koyacaklarmış. Senin ne önceliğin var dedim 4-5 gündür taciz ediyorsun. Bir daha dokunursan çalmaya kalktığınızı polise bildiririm dedim. İlk baskı yapmaya çalışı sen hırsız mı diyon diye, sonra yumuşadı kardeşim sen de başka yere koy falan diye. En sonunda hizaya geldiler dokunmadılar bir daha.

aynen bende cok karşılasıyorum bu gibi durumlarla gecen 16 17 yaşlarında cocuk yanında arkadası dayımgildeydim motor kapının onunde balkondan izliyorum cocuk gazı ceviriyo böyle hız felan yapıyo agzıyla eksoz sesi yapıyo ara gazı felan veriyo gidonu oynatıyo arkadasıyla beraber egleniyolar bagırdım balkondan biraz hayvanca oldu ama nabıyım herşeyin bi sınırı var bence soylemekten cekinme soyle motoru devire bilirler cok kurcalarsa

Bahsettiğiniz bilinç seviyesi için yükleme başladı.....

Loading Loading Loading .... >>>>> Kalan süre/zaman 10.000 sene/yıl .....

Bahsettiğiniz bilinç seviyesi için yükleme başladı.....

Loading Loading Loading .... >>>>> Kalan süre/zaman 10.000 sene/yıl .....

Sende haklisin :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------

aynen bende cok karşılasıyorum bu gibi durumlarla gecen 16 17 yaşlarında cocuk yanında arkadası dayımgildeydim motor kapının onunde balkondan izliyorum cocuk gazı ceviriyo böyle hız felan yapıyo agzıyla eksoz sesi yapıyo ara gazı felan veriyo gidonu oynatıyo arkadasıyla beraber egleniyolar bagırdım balkondan biraz hayvanca oldu ama nabıyım herşeyin bi sınırı var bence soylemekten cekinme soyle motoru devire bilirler cok kurcalarsa

Soyleyecegim zaten oyle bakmaktan filan anlamiyorlar rahatsiz olmuyorlar cogu zaman .. yapacak birsey kalmiyor

Kadinim diye kucuge binmiyorum sadece eşim benden daha tecrubeli ,bende buyuk motor surecek kadar tecrubeli degilim ilerde neden olmasin

Olsun tabiki..Üstelik bundan büyük gurur duyarız emin olun..Ama genelden bahsettim ve arkadaş sizin bayan olduğunuzu tahmin edemediği için şaşırmasına bir espri olsun istedim..

bunda 10 sene önce 100cc cup motorum vardı izmirde barmanlik yapıyorum sigara almaya çıktım motor barın yanında birde ne göreyim
3 adet motorcu biri bayan ellerinde biralar benim motorun yanında motorları duruyor ama bi gariplik sezdim
ŞAKA DEGİL 3üde benim motorun üstünde bir daha söylüyorum ŞAKA DEGİL
gittim yanlarına siz nasıl motorcusunuz ayıp degilmi bu yaptıgınız utanmadan 3cünüzde motorun üstündesiniz
neyin kafasını yaşıyorsunuz nasıl bi fantazi bu aynısını sizin motorunuza yapsalar hoşunuza gidermi diye sinirli bir sekilde ses tonu yüksek olarak çıkıştım indiler motordan kendi motorların başına gittiler
hala unutamıyorum o hali=)
bu arada yaş ortalamaları 40 45 chopper'cılardı

bunda 10 sene önce 100cc cup motorum vardı izmirde barmanlik yapıyorum sigara almaya çıktım motor barın yanında birde ne göreyim
3 adet motorcu biri bayan ellerinde biralar benim motorun yanında motorları duruyor ama bi gariplik sezdim
ŞAKA DEGİL 3üde benim motorun üstünde bir daha söylüyorum ŞAKA DEGİL
gittim yanlarına siz nasıl motorcusunuz ayıp degilmi bu yaptıgınız utanmadan 3cünüzde motorun üstündesiniz
neyin kafasını yaşıyorsunuz nasıl bi fantazi bu aynısını sizin motorunuza yapsalar hoşunuza gidermi diye sinirli bir sekilde ses tonu yüksek olarak çıkıştım indiler motordan kendi motorların başına gittiler
hala unutamıyorum o hali=)
bu arada yaş ortalamaları 40 45 chopper'cılardı

Iste bahsettigimde bu motosiklet kullananlar bile yapiyor bu ilginc, bu kadar mi emoati özürlüyüz -.- yada sadece umursamaz

Iste bahsettigimde bu motosiklet kullananlar bile yapiyor bu ilginc, bu kadar mi emoati özürlüyüz -.- yada sadece umursamaz

eskiden bir muhabbet vardı mesela benim dandik bir motosikletim var bir yerde 1000RR gördüm benim dandik motosikletin gidonunu 1000RR'a sürtersek benimde 1000RR'ım olacakmış hiç denemedim belki o yüzden 1000RR'ım hiç olmadı :cherry:
Konuyu bulursam paylaşırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar