Motoruma Egzos lazım ...

Cümleten Merhaba. Mondial marka, 4 zamanlı motorumun egzosunu değiştirmek istiyorum ama nereden, alırım nereden bulurum hiç bilmiyorum. İstanbul anadolu ya da avrupa yakası farketmez, sizin bildiğiniz egzos alabileceğim ya da sıfırdan yaptırabileceğim yerler varmı? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler, sevgiler, saygılar. :)

Bu motorlara gore kaliteli markalarin urettigi egzos lar bulunmamaktadir. Yerli yapim egzozlarda cikardiklari sesten dolayi cok itici olacaktir. Kuru gurultuden baska bir sey degil yani. Istersen bir daha dusun derim.

Hocam Benım gıbı ıcı Celık Dısı Paslanmaz Krom Egzozlardan Yaptırabılırsın...

Bu motorlara gore kaliteli markalarin urettigi egzos lar bulunmamaktadir. Yerli yapim egzozlarda cikardiklari sesten dolayi cok itici olacaktir. Kuru gurultuden baska bir sey degil yani. Istersen bir daha dusun derim.

ya benim için ses önemli değil. Kaliteli olsun bozulmasın yeter.. Bu içi bozulan 2. egzosum :pale: Gene aynı malı alıp sorun yaşamak istemiyorum yani..

Anadolu yakasında, Kartalda egzostcu Ercan var. Hiç alışverişim omladı iyi yada kötü demem ama piyasada onun egzostlarından çok gördüm. aklında olsun

Two brothers ın egzosları güzel fiyatında indirim var sanırım 130 usd inmiş:queen:Bir tane kendime göre yaptım çok güzel durur benim motorda ama gümrüğü kargosu 300 tl yi bulur zaten motorun edeceği fiyat 1000tl kime ne anlatacan yaptığın masrafı:queen:

anadolu yakasında kadıköyde mondial yetkili bayi var. ben bütün bakımları ve ihtiyaçlarımı ordan hallediyorum, istersen yer ve telefonu pm atabilirim

Cümleten Merhaba. Mondial marka, 4 zamanlı motorumun egzosunu değiştirmek istiyorum ama nereden, alırım nereden bulurum hiç bilmiyorum. İstanbul anadolu ya da avrupa yakası farketmez, sizin bildiğiniz egzos alabileceğim ya da sıfırdan yaptırabileceğim yerler varmı? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler, sevgiler, saygılar. :)

dostum istersen sirkeciye gel real güzel egzosları var burda satan yeri tanıyorum güzel bir fiyata alırsın hemide performans egzos bunlar REAL marka normal mondial egzos dan daha ucuz bide
istersen siteden özelde yaz bana yardımcı olayım

egzsot

istersen bende smokehead marka egzost var satabilirim kullanmadıgımdan dolayı satıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar