Motoruma çarptılar.

İyi geceler arkadaşlar
Bugün akşam 7 saatlerinde park halindeki motoruma geri geri gelen bir araba çarptı ve motorum sağ tarafa devrildi. Ben o sırada arkadaşın dükkandayım hemen koştuk sinyal ve manet koruma kırılmış o ara sigorta karıştırmayalım vs derken 100 lira teklif etti bende kabul ettim.
10 dakika sonra motoru çalıştıralım dedik çalıştı fakat gaz kolu boşa dönüyor gaz yemiyor yani motor. Çarpan kişiyi bulup durumu anlattık tutanak tutalım o Zaman dedi tutanağı tuttuk bizde, arkadaş tamamen hatalı olduğunu kabul etti.

Şimdiiii günümüzde bu sigortadan para yemeyen nadir kişilerdenim fakat motorun lastik ihtiyacı var ve önümüz kış. Tramerinin bozulacağını biliyorum. Yinede tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum bu noktadan sonra Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Nadirliğini bozma o zaman güzel kardeşim:bounce:

Not: Olay sadece tutanak ile bitmiyor. Kaza anının da fotoğrafları lazım diye biliyorum. Sigorta şirketi kaza anı fotoğraflarını isteyecektir.

Nadirliğini bozma o zaman güzel kardeşim:bounce:

Not: Olay sadece tutanak ile bitmiyor. Kaza anının da fotoğrafları lazım diye biliyorum. Sigorta şirketi kaza anı fotoğraflarını isteyecektir.

Yazmayı unutmuşum. Fotograf belgeler vs herşeyi aldım çektim. Yarın motorcu çağırıp gaz koluna baktırıcam ucuz yollu birşey ise Adamı arayıp ücreti talep edicem sinyal vs. Kabul etmezse kendi bilir zaten :)

Super Moderator
Haramdan hayır gelmez, o alacağın lastik patlar, ölürsün fln çok ucuza gidersin, yazık olur.

Gerek yok bence boyle biseye, masrafi cikar, adamla iletisime gec belliki durust biri.

değer kaybı deseydin 100tl lastiği nasıl alacaksınki tutanakla, lastiğinde kaza kaynaklı zarar olması lazım.
ben arabaların vurabileceği, insanların üstüne binip düşürebileceği yerlere park etmiyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İnsanların üstüne binemeyeceği bu yerler nereleridir merak ettim.
600rrı geri manevra yapmaya çalışan, kasap hanım tarafından biçildikten sonra, @berkay3212'ın akla hayale gelmeyecek yerler keşfettiğinden eminim.

Çok dinibütün bir adam sayılmam ama böyle bir şey yapma 2 lastik için. İnan senden misliyle çıkar sonra keşke yapmasaydım dersin.

Hakkın neyse onu belirt insana yakışan budur.

F54

ya arkadaş haram ı helal i bırakın
hak etmediğiniz bir şeyde gözünüz olmasın o sizin hakkınız değil

Sanıyoki lastik aldıracak napcan ekspere rüşvet mi vercen çok kolay sanıyo millet bu işleri bi akıllı onlar.Olum sigorta şirketleri para vermemek için herşeyi yapıyo senin gaz kolunu bile sana kitlerler görürsün

bunu yaptıktan 3 gün sonra sigorta fiyatları çok yüksek diye de bir konu açarsanız tam olur.

lastik parasıda alamazsınız isteseniz de boşa uğraşmayın.

konuyla ilgili diyeceğim tek şey motosikletinizi arabaların önüne arkasına park etmeyin illaki çarparlar bir şekilde çünkü göremez ve dikkat etmezler kaldrıma yayaların geçişini mümkün olduğunca daraltmadan park edelim

Yaptığın bildiğin dolandırıcılık hakkında fikir sormak.
Sorduğun şey yasalara aykırı yani anlıyor musun? Diğer insanları de ilgilendirebilir bu durumda. Eğer suçu işlersen burda herkesin şikayet etme hakkı doğar.
Nereye sürüp sürmeyeceğime sen karar veremezsin bu arada.
Yorumları beğenmiyorsan konuyu açmayacaktın. Herkesin her şeye yorum yapabilme özgürlüğü var. Beğenmezsen şikayet et.

Yaptığın bildiğin dolandırıcılık hakkında fikir sormak.
Sorduğun şey yasalara aykırı yani anlıyor musun? Diğer insanları de ilgilendirebilir bu durumda. Eğer suçu işlersen burda herkesin şikayet etme hakkı doğar.
Nereye sürüp sürmeyeceğime sen karar veremezsin bu arada.
Yorumları beğenmiyorsan konuyu açmayacaktın. Herkesin her şeye yorum yapabilme özgürlüğü var. Beğenmezsen şikayet et.

Zaten hiç yapılmayan birşey bu ülkeye ben soktum.
Kutu kutu Çuval çuval para kaçırdılar zoruna gitmez benim lastik param zoruna gider, hadi arkadaşım daha fazla boş yapma ve başka konular bul kendine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar