motorum yan yattı

arkadaşlar bende kanuni seyhan 125t var bugün akşam özel derse giderken motoru çıkardım yan ayaklığa koydum garaj kapısını kapatıyım diye giderken bi an bi ses geldi bi baktım motor yok bibaktım yere düşmüş kaldırdım hala çalışıyor ama sol ön sinyal arka sol sinyal ve debriyaj kütüğü kırılmış yarın sanayiye gidip yedek parça alıcağım inş. ucuzdur in defa düştü çok üzgünüm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,

olacağı varmış de, nazarlık de.. arkadaşım sıkma çok canını.

arkadaşlar bende kanuni seyhan 125t var bugün akşam özel derse giderken motoru çıkardım yan ayaklığa koydum garaj kapısını kapatıyım diye giderken bi an bi ses geldi bi baktım motor yok bibaktım yere düşmüş kaldırdım hala çalışıyor ama sol ön sinyal arka sol sinyal ve debriyaj kütüğü kırılmış yarın sanayiye gidip yedek parça alıcağım inş. ucuzdur in defa düştü çok üzgünüm

geçmiş olsun kardeşim ben yunus eğitimimizde 1200 cc-2007 sıfır bmw nin debriyaj kolunu kırmıştım,yenisi geldi borusandan motoru yine düşürdüm yine kırıldı içim acımıştı kendi malım olsaydı öyle üzülmezdim ,senin acını daha iyi anlıyorum o yüzden.ama kanuni filan ucuz bunların parçaları git sanayiye yenisini toplasınlar sana sıfırdan şanslısın o açıdan korkma :)

dostum oluyor böyle şeyler..kafaya takmakda haklısın...mal tatlıdır...zamanla alışırsın böyle şeylere...

dostum oluyor böyle şeyler..kafaya takmakda haklısın...mal tatlıdır...zamanla alışırsın böyle şeylere...

bu nedemek şimdi çözemedim de :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

dostum geçmiş olsun sıkma canını mal acı patlıcanı kıragı .. nediyodum ben ya
..:silent:

Benımde sagolsun apartmandakı veletler kapıyı carpa carpa farımı kırmıslar :( Bı yakalarsam o cocukları varyaaa temız bı dayak atıcam :(

Sanada gecmıs olsun olur boyle seyler en buyuk dususu bu olsun...

Kanımca yan ayaklıkta motosikletin çalışmaması için bir kesici vardır...:cyclopsan

Ben konuyu tam anlamadım.....:silent: :silent:

Yinede büyük geçmiş olsun kardeşim...En büyük ve enson kazan bu olur inşallah.:rendeer:

Kanımca yan ayaklıkta motosikletin çalışmaması için bir kesici vardır...:cyclopsan

Ben konuyu tam anlamadım.....:silent: :silent:

Yinede büyük geçmiş olsun kardeşim...En büyük ve enson kazan bu olur inşallah.:rendeer:

Yes sör çok hassas bir konuya değinmişsiniz, ayağı indirince stop etmiyor mu.

Geçmişler olsun,
bir de motor niye düştü onu anlamadım,

sen üstündeyken oldu zannettim korktum.geçmiş olsun.da anlamaım.yan ayak mı tam açılmamış.yoksa yan ayak mı bozuk,yoksa kapı mı çarptı tam nasıl oldu?

kanuni 125 seyhan ın yan ayagında kesici yok sadece ayak ve saplaması var kanuni bu çinlide bile var onda yok

Geçmiş olsun umarım tüm sorunu halledersin, fazla pahalıya malolucağını sanmıyorum.

gecmıs olsunda acaba neden yattı sankı senın ayaklık cokgerıde duruor ondan olabılır mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar