- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar Bir kaç gündür motorum yağ akıtıyor size sormak aklıma geldi , bayram olduğu için servisler kapalı götüremiyorum , götürmeyede korkuyorum yolda bişey olur diye , Motorun Vites Pedalının Uç Tarafından Akıtıyor , Sizce Akan Şanzıman Yağı mı Motor Yağı mı ? ayrıca motor yağımdada baya bi azalma var resimleri ekliyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
işaretli kutucuk içindeki vidanın o taraflar falan hep yağlı
Aynı Yer Daha Yakından Çekilmiş Hali
Motor Yan Ayaktayken Gösterge Boş
Motoru Dik Tutduğum Zaman Bu Kadar Yağ Geliyor Normalde Dik Tutduğumda o gösterge tamamen siyah olurdu , not gösterge motor yağı
Sizce Motor Yağı mı Akıyor , Yoksa Şanzıman Yağımı , eğer şanzıman yağı ise kesin nasıl emin olabiliriz onun aktığından , şu an motoru kullanmaya korkuyorum bişey olur diye servise götürmeyede korkuyorum yağsızken bişey olur diye , bir tanıdık keçeden yağ akıtıyor dedi ama hangi yağ ? birde şanzıman yağı kaç numara kullanıyoruz motorum motoran xv 250 cross şimdiden teşekkürler
işaretli kutucuk içindeki vidanın o taraflar falan hep yağlı
Aynı Yer Daha Yakından Çekilmiş Hali
Motor Yan Ayaktayken Gösterge Boş
Motoru Dik Tutduğum Zaman Bu Kadar Yağ Geliyor Normalde Dik Tutduğumda o gösterge tamamen siyah olurdu , not gösterge motor yağı
Sizce Motor Yağı mı Akıyor , Yoksa Şanzıman Yağımı , eğer şanzıman yağı ise kesin nasıl emin olabiliriz onun aktığından , şu an motoru kullanmaya korkuyorum bişey olur diye servise götürmeyede korkuyorum yağsızken bişey olur diye , bir tanıdık keçeden yağ akıtıyor dedi ama hangi yağ ? birde şanzıman yağı kaç numara kullanıyoruz motorum motoran xv 250 cross şimdiden teşekkürler