Motorum Stop Etmiyor

Katılım
1 Tem 2016
Mesajlar
5
Önelikle herkese merhaba. Mondial mcx 150 kullanıyorum. Motosikletimin kontağını kapatıyorum anahtarı elime alıyorum motor hala çalışıyor.Kontağa giden bütün kabloları çıkardım motor hala çalışıyordu.kontak kapalıyken bütün farlar filan kapanıyor.kontak kaplıyken ayak marşıyla motor çalışıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir.
 
Katılım
12 Ağu 2015
Mesajlar
2,367
Ateşlemeyi kesemediğin için motor çalışıyor. İndüksiyon bobinine giden kabloyu takip et (Çıkışına dokunma iyi olmaz) o kablo üzerindeki enerjiyi kesersen motorda sesini keser.. :bounce:
 
Katılım
23 Kas 2014
Mesajlar
2,094
motor stop etse motorum stop etti gitmiyo

motor stop etmese motor hep gidiyor durmuyor

bu motorlarla ne uğraştınız be
 
Katılım
2 Haz 2007
Mesajlar
5,075
Çözümü kontağı açıp bilyaları ve şifreleri kontrol et muhtemelen yeşil veya siyahbeyazın karşılığı oksit yaptı vs.
 
Katılım
22 May 2010
Mesajlar
2,422
sorun kontakta değil eski mcx kullanıcı olarak söyliyim çin malı motorların kontakları cok dandik . kontagı sökj altına kabloların baglandıgı yuvarlak plastik parça var bakır teller var üzerinde o telleri temizle cıkan varsa yerine tak sorunun hallolur.

he bu arada ugrasmadan yenisi 15 tl faandı galiba al tak kafan rahat etsin
 

DKN

Katılım
11 Ocak 2013
Mesajlar
4,727
etmiyosa çözüm bulana kadar istop ettirerek durdur. ön tekeri daya duvara tak 1. vitese gaz vermeden bırak debriajı
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst