MOTORUM SON GAZ GİDERKEN BOĞULUP STOP EDİYOR

MERABA ARKADASLAR BENDE SALCANO TİGER100 CG MOTOR VAR MOTORU ÇALIŞTIRIP 3-4 KM GİTTİKTEN SONRA ELİMİ GAZDAN BIRAKIP YENİDEN GAZI DÖNDÜRDÜĞÜMDE MOTOR GAZ ALMIYOR VE BOĞULUP STOP EDİYOR VE ÇALIŞMIYOR 5 DK BEKLEDİKTEN SONRA MOTOR ÇALIŞIYOR GAZIDA ALIYOR 1-2 KM SON GAZ GİTTİKTEN SONRA YİNE AYNISI OLUYOR SORUN NEDİR LÜTFEN YARDIMCI OLUN...

Aynı problemi arkadaşımın motorunda yaşamıştım arkadaşımı artçı olarak aldığımda sollama esnasında motor gazı kesti, baktırmanızı öneririm tehlikeli durum oluşturabiliyor

karbiratörden olabilir iyi bir ustaya göster karbiratörü temizler ve iyi bir ayar yaparsa düzelebilir tekerin düz bassın

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Karbüratör ya da depodaki benzin süzgeci tıkalı gibime geldi.

cevaplar için teşekürler deponun altında bulunan vananın ordaki benzin borusunu
çıkardım bir şişeye akıttım benzin gayet normal akıyor sanırım sorun karbiratörde en yakın servis 60-70 km mesafede gitmem zor o yüzden karbiratörü kendim sökecem benim korkum gaz telini çıkarıp yerine takamamaktan korkuyorum bir arkadasım kendi motorunun gaz telini çıkarıp taktıktan sonra motor giderken yolda gaz teli takılı kalıp heyecandan motoru yatırmıştı o aklıma geliyor

cevaplar için teşekürler deponun altında bulunan vananın ordaki benzin borusunu
çıkardım bir şişeye akıttım benzin gayet normal akıyor sanırım sorun karbiratörde en yakın servis 60-70 km mesafede gitmem zor o yüzden karbiratörü kendim sökecem benim korkum gaz telini çıkarıp yerine takamamaktan korkuyorum bir arkadasım kendi motorunun gaz telini çıkarıp taktıktan sonra motor giderken yolda gaz teli takılı kalıp heyecandan motoru yatırmıştı o aklıma geliyor

bilmiyorsan o işlere hiç girme istersen. hava ayarını kıs, jikle kapalı olsa bile kelebeği takılı kalmış olabilir ona bak, filtrelerine bak, karbüratör tahliye vidasından biraz benzin akıt yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar