Motorum Sıfır toplandı Yağ yakıyor, Km başına 3,20 KRŞ Yakıyor

Honda Cbf 150 2016 Model motorum var. 58,000 Km de sibop pistonu deldi. Bende sıfırdan Krank, Yağ pompası, Piston gömlek, Üst kapak takımı, Debriyaj seti,
Sıfır yan sanayi parça olarak değişti, rodajı bitirdim, Ama motor yağ yakıyor rodaj biteli 2000 km oldu geçmiyor, km başı sıkıştırırsam 3,50 krş standart kullanımda 3,15 krş, uzun yolda 2,80 krş yakıyor, egzozdan çiğ benzin atıyor ustam iyi usta daha önce 3 motorumu o topladı şimdi böyle sorun var o da çözemiyor, sürekli rölanti dalgalanması var motor sıcakken bile stop ediyor bazen düşük rolendide 1 ve ya 2 bin devir arası gidip geliyor yüksek olunca 5 ve ya 6 devir oluyor ayar yapıyoruz tutmuyor karbüratörde sıfır bi akıl verin kafayı yemek üzereyim

Motosikleti
Ns200 15"
Segmanlarda veya supap keçelerinde bir problem var gibi duruyor, karbüratör diyaframıda sıkıntılı olabilir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Arada hatırlatayım, benzin fiyatları bu kadar çok değişiyorken şu kadar kuruş yakıyor diye yazınca anlayamıyoruz, yakıt tüketimini şukadarlite/100km şeklinde verirseniz daha kolay anlaşılır.
Mesela 4.5litre/100km yakıyor diye yazarsanız çok yakıyormuş derdik.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Arada hatırlatayım, benzin fiyatları bu kadar çok değişiyorken şu kadar kuruş yakıyor diye yazınca anlayamıyoruz, yakıt tüketimini şukadarlite/100km şeklinde verirseniz daha kolay anlaşılır.
Mesela 4.5litre/100km yakıyor diye yazarsanız çok yakıyormuş derdik.
Üşenmedim hesapladım 6,5-7,5 litre yakıyormuş

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Aldığınız parçalar orjinal mi, parçalarla ilgili sıkıntı olmasın?

Segmanlarda veya supap keçelerinde bir problem var gibi duruyor, karbüratör diyaframıda sıkıntılı olabilir.
Ustama söyledim ondan değil
Falan diyor burda da usta yok adam gibi
Kendim yapsam yapamam ne yapacağımı bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üşenmedim hesapladım 6,5-7,5 litre yakıyormuş
Teşekkür ederim hesapaldığın için ben çok anlamam hesaplamadan, bu kadar yakmasına ne yapmam lazım

Dün arabanın deposunu fulledim benin arabayla aynı yakıyor.
İşte bende bunu anlamıyorum neden bu ladar fazla yakıyor

Aldığınız parçalar orjinal mi, parçalarla ilgili sıkıntı olmasın?
Parçaların hepsi yan sanayi sıfır jelatinlerinş ben söktüm aynı parçalarla başka cbf 150 toplandı o böyle değil o daha az yakıyo

Çok yakıyormuş.
Evet ne yapmam lazım

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Honda CBF150'nin yan sanayi piston,silindir vs. ile düzen tutmadığını daha önce de duydum. Eğer sorunun buysa boşa kürek çekmişsin. İnşallah öyle değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar