motorum sıcakken kalkışta titriyor

Motosikleti
mondial drift l
motorum 2024 model drift l 2800 km de ve sıcakken hele arkamda artçı varken kalkışta tıırtt diye bi ses gelio motor kendini öne atıyor yokuş kalkışlarda çok fazla oluyor ilk motorum araştırdım bu sorunu yaşayan birini bulamadım arkadaşlarımdada aynı motor var fakat onlarda böyle bir sorun yok dişlilerden olduğunu düşünüp onları değiştirdim fakat hala aynı devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

Kullanmadan , sesi duymadan yada sağını solunu incelemeden şurdan burdan diye yazmak afaki olacak ama arka kaplin takozları , debriyaj tel ayarı , gaz kolundaki boşluk , rölantideki düzensizlikler bahsettiğin gibi bir silkeleme yapabilir..

Motosikleti
mondial drift l
Kullanmadan , sesi duymadan yada sağını solunu incelemeden şurdan burdan diye yazmak afaki olacak ama arka kaplin takozları , debriyaj tel ayarı , gaz kolundaki boşluk , rölantideki düzensizlikler bahsettiğin gibi bir silkeleme yapabilir..
Rölantide dalgalanma olmuyor şehir içinde ısınınca yapıyor bunu ben balatalardan şüpheleniyorum soğukken hiç bi sıkıntı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar