Motorum neden bu kadar ısındı ?

Arkadaşlar r25 aldım 1.viteste 20 ile gittim 2 ye attım 30-35 le gittim motorun her tarafı alev topu gibiydi bu neden olur 15 dk düşük hızla bu kadar ısınmaması lazım bence acaba bir sorun mu var not : motora yeni başladım.

Hararet göstergesi kaç çizgi oldu, önemli olan o.Hava sıcak, birde yavaş gittiğiniz için ısınması normal.

15 dk düşük viteste gitmek için uzun bir süre. 3 e at bi dahaya veya 4 e.

30-35 km hız ne, bisiklet bile daha hızlı, bence acil eğitim şart. Motorun içine edecek., yazıktır.

Bi kere o motoru arkadaşa aldıran kim ? :D r25 acemi motoru değil bence , eğer ben motorun hakkından gelirim diyorsan sürmeye devam et ama bana sorarsan sat acemiliğini çıkartacağın bir motor al :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
30-35 km hız ne, bisiklet bile daha hızlı, bence acil eğitim şart. Motorun içine edecek., yazıktır.

Arkadas eğitimli herhalde ama bununla ne ilgisi var insanların hayellerini niye kırıyorsunuz bu gun yavas gider yarın hızlanır.ogrenir cok patavatsizsiniz

Yorumunuz fazla kaba. Ayrıca 30-35km bisiklet için yüksek sürattir. Bakınız Fransa bisiklet turu. Fransa bisiklet turunda ortlama hiz 33.8dir. Kaldıki günde 4-6saat bisiklet antremani yapan profosyonel kişilerden bahsediyoruz..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar r25 aldım 1.viteste 20 ile gittim 2 ye attım 30-35 le gittim motorun her tarafı alev topu gibiydi bu neden olur 15 dk düşük hızla bu kadar ısınmaması lazım bence acaba bir sorun mu var not : motora yeni başladım.

alev topu tabirin aşırı abartı olmadığını varsayıp ( 5 kademe ~105derece)

Hava filtrenin temiz, radyatörün ve bağlıyan taşıyıcı hortumların sağlam ve soğutma sıvısının tam olduğunu kontrol et.

Şahsi fikrim alev topu tabirin abartı.

Öyle ısıya can kurban 114 derece gördü bu bacaklar bildiğin kızardı piliç gibi :) biraz hızlı sür rüzgar yesin motor.

Daha yuksek vitsste git ani hizlanma ve durmalardan kacinmaya calis. Cok rahatsiz ediyorsa saga cek stop et.anahtari on konumuna gefir.fan bir dakka falan calissin tekrar marsa bas makina sogur biraz daha.yada vaktin varsa kapat bi makinayi bi sure sogusun sonra devam et. Ama yuksek vitests gitmek sorunu cozebilir bunlardan once

Son düzenleme:
Mümkün olduğu kadar önünden rüzgar gelen yerde ve yönde sür ayrıca vites olayını yükselt. En azından 3. Vites en düşük devirde sür. Gaz vermesende gidecektir motorun o yüzden 2. Viteste gazı açmadan sür.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Sürmezsen ısınır. :)
Verilen hıza göre şehir içi kullanıyor olmalısın. Normaldir.
Şehir içi rahat trafikte (3. Vites 50-70 gibi hızlarda, sıkıntı yaşamazsın.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar