Motorum Mahvolmuş !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun, ya aslında bu hikaye hiç bitmez. O yüzden bu tip değerli şeyleri kimse ne emanet almalı ne de vermeli. Üzüldüm. Yazık olmuş...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
akira, şimdiki durum nedir?
bizi bir bilgilendirsen???

Motora kim binerse motor onundur, tabii ki yaptıracak.Anlaşılan motorda çok hasar var, geçmiş olsun.

sereye' Alıntı:
Akira; Geçmiş olsun.
Her musibette bir hayır vardır.
Unutma ki sınavdayız.
Bir kapıyı kapayan Allah, binlercesini açar, bize de sabretmek düşer. Neyin hayırlı olduğunu ilk anlarda bilemeyiz. Sakinlediğine seviniyorum.
arkdaşın da dediği gibi sabret ve babanı da üzme fazla..
gerçi olaydan geçeli baya oldu ,daha önceden geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ,ama noldu çok masraflı oalcak felan demiştin hani, mutlak kasko yaptırın felan dememmişmiydin sona noldu yaptırdılarmı motoru can..?

bide yamah bakıyordun aldınmı yada aldılarmı , haberlerini bekliyoruz..

bu arada sana sevinmek için bi bahane dostum, bak ne çok sevenin varmış demi oralardan kaç sayfa oldu hala yazıyoruz :)

Sen gozun gıbı bak,elın oglu gelsın parcalasın motoru.Tam sopalık vallahı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolun arkadaşlar. Size durumu açıklayayım.

Komşumuz satıcı ve ben oturup canımızı en az acıtan formülü bulmak üzere birleştik.

Cumartesi günü yapılan anlaşmaya göre komşumuz benim motosikletimin aynısından bir tane (biyinin birisinin elinde 2005 model 0 km varmış bizim bayi abimiz onu getirtecek) verecek.

Benim kazalı motosikleti bayiye satacak ve üzerini cebinden tamamlayacak.

Şimdilik durum budur, arkadaşlar. Komşumuz güvendiğimiz kadar sağlam bir adammış. "İstersen sana 2006 0 km sini dahi getirteyim yeter ki sen canını sıkma" dedi. Ama o da maaşlı çalışan bir adam. Ayrıca bu durumdan faydalanarak çıkar sağlamak insanlığa sığmaz.

Hafta içi motor gelecekmiş. gelişmeleri yine buradan yazarım.(Ne çok sevenim varmış beaa:rendeer: )

öncelikle geçmiş olsun ertuğrul kardeşim benim şimdi haberim oldu walla.
Umarım işler yolunda gider ve herşey hallolur.
Elimden bişey gelırse ulaş bana ist.'dan ıhtıyacın olan herhangi birsey mesela yardımcı olurum.
Biliyosun bende 2 hafta once motorumu nehirden çıkardım seni çok ıyı anlıyabılıyorum , sıkma canını herşey olucağına varır.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok sevindim akira.resmen ben motor almışım gibi yani.
komşun da gerçekten harbi adammış.iyi niyetli insan kendini belli ediyor işte.
buradan benim adıma komşunu da kutlarsan sevinirim bu onurlu kararından dolayı...
tekrar geçmiş olsun...

bravo walla komşun adam gibi adammış.:) bu arada hayırlı olsun diyelim artık değil mi?

Super Moderator
Oh bee...
Taziyeden tebriğe dönmüş topic, sevindim.:cherry:
Yeni motorunu güle güle kullan o zaman.:rendeer:

ilk sayfadaki yazıyı okuyunca içim cız etti yaa
ama soora işin düzeldiiini öğrenince sevindim senin adına hadd hayırlı olsun

dostum aynı şeyi bende yaşadım ama benimmotorun masrafını ödeyen olmadıda. Bir müsibet bin nasihattan iyidir derler. buı olay olmasa başka bir gün yine senin haberin olmadan birisi motorunu alıp daha büyük bi kaza yapabilirdi. Ölebilirdi bide bu yanıyla düşün şükret sadece motorunda hasar var. Biliyorum çok kötü bişey ama elden gelen bişey olmuyo.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolun arkadaşlar.

Hayırlısıyla motorum gelirse bu sefer kesin bir yolunu bulup kaskomu yaptıracağım. (Eski motor için de kasko amacıyla görüşmeye gitmiştim ama bana" Motura gasgomu olurmuş. 2 metre zencir al" dediler.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar