ceash' Alıntı:gecmiş olsun umarım en kısa zamanda toplarsın motoru
Bende az önce bir virajda kayarak düştüm motor altmdan kaydı gitti karşıdan gelen aracın lastiklaerine kadar gitti benim biraz sağ kolum incildi dirseğim söküldü notoru koruma demiri korudu motorda bişey yok ama benim canım biraz yanıyor
ceash' Alıntı:gecmiş olsun umarım en kısa zamanda toplarsın motoru
Bende az önce bir virajda kayarak düştüm motor altmdan kaydı gitti karşıdan gelen aracın lastiklaerine kadar gitti benim biraz sağ kolum incildi dirseğim söküldü notoru koruma demiri korudu motorda bişey yok ama benim canım biraz yanıyor
Ben çok üzüldüm başınız sağolsun her ne kadar bu söylenenler olaylar sonrası boş kalıyorsada bunlardan hep ders çıkartmamız gerekiyor dediğiniz gibi herşeyde bir hayır vardır...skyrider' Alıntı:akira dostum gercekten cok uzuldum sankı benım motorummus gıdı sınırlendım ama olayın bırde su tarafından bak benım mahalleden arkadasım kımseye motorunu vermeyen bır adamdı cunartesı aksamı gece 2 de arkadası arıyor gel benı al dıye adam yatagından kalkıp almaya gıdıyor ve arkadası kulanmak ıstıyor oda kıramıyor verıyor cumartesı aksamı ıkısıde karsıyaka sahılde kamyonun altına gırdıler ve hayatlarını kaybettıler gazetede okumussunuzdur(pamır ve oktay ıkısıde 20 yasında gencecık adamlar) bugun topraga verdık ama sunu unutma o motorun uzerınde sen de olabılırdın ve hayatını yada hayatınızı kaybedebılırdınız verılmıs sadakanız varmıs mal canın yongasıdır evet bunu kabul edıyorum ama sakın unutma motoru elbet bır sekılde yerıne koyarsın ama senın anan ve baban bırdaha senı dunyaya getıremez onun ıcın kendını sıkma hersey olabılır hayatta bızı beklıyen okadaaar cok suprız varkı bunu hıcbırımız bılemeyız suprızler hep ıyı olmazlar bılırsın cok gecmıs olsun tekrara kendıne dıkkatet saygılar sevgıler:cat:
Sizede çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...ceash' Alıntı:gecmiş olsun umarım en kısa zamanda toplarsın motoru
raymond' Alıntı:slm arabama vatandasın bırı orta kapıya durduguı yerde vurdu yaptırdım boya tutmadı tekrar boyattım bu sefer de ufak kusur kalmıs kapıya baktımmı o kusuru görurum akıra sen bu motordan zevk almassın huylandın bır kere evvelkı gun araabyla beledıyenın kapatmadıgı bır asfalt oyuga dusutum jant eyıldı jant kapagı kırıldı sımdı bana arabada sankı tıtreme varmıs gıbı gelıyor yarın sökturcem lastıgı jantı falan yanı ınsan ın ıcı takılıyor sat gıtsın abı babaya kızma saglık olsun baba vermıs bırde sen verseydıınde olsaydı seyreyle o zaman saglık olsun ucuz pahalı sat al ıyı bısı alllah ısını rast getırsın akıra kardes