Motorum Mahvolmuş !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum madem şase çok pahalı doğrulttursana sen iyi bir ustaya benim motor da aynen o şekildeydi ön taraf arkaya değiyordu scooter dı ve şu an eskisi gibi hiç bir çekme yok hatta dün de çeşmeye gittim 220 km yol yaptım olmaz diyenler benim konulara baksınlar görürler motorun halini bilen bilir:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet egelim. senin resimli tamir hikayesini okudum. Güzel toparlamışlar motorunu. Allah kimseyi parçalanmış motoruyla başbaşa bırakmasın.

geçmiş olsun, umarım motosikletin eski sağlığına kavuşur.

abi vallahı benimde aglayacagım geldı yaa bu mobılet degılkı hee dıyınce verceksın :salut: gecmış olsun kardeş :salut:

Kardeş gerçekten çok geçmiş olsun..İnan okurken acayip kötü oldum.İnşallah en yakın zamanda halledersiniz bu problemi.Bence eğer komşun gerçekten adam gibi adamsa senin zararını ziyanını son kuruşuna kadar öder.Tekrar geçmiş olsun..

gerçekten inanilmaz sinir bozucu bir olay , okurken kendi başıma geldiğini düşünerek okudum ve biryeri yumrukalasım geldi ,durumun anliyorum akira gerçekten çok büyük bir sinir bozuculuk , sinirden insan ağlar yaa,:pr:

akira dostum gercekten cok uzuldum sankı benım motorummus gıdı sınırlendım ama olayın bırde su tarafından bak benım mahalleden arkadasım kımseye motorunu vermeyen bır adamdı cunartesı aksamı gece 2 de arkadası arıyor gel benı al dıye adam yatagından kalkıp almaya gıdıyor ve arkadası kulanmak ıstıyor oda kıramıyor verıyor cumartesı aksamı ıkısıde karsıyaka sahılde kamyonun altına gırdıler ve hayatlarını kaybettıler gazetede okumussunuzdur(pamır ve oktay ıkısıde 20 yasında gencecık adamlar) bugun topraga verdık ama sunu unutma o motorun uzerınde sen de olabılırdın ve hayatını yada hayatınızı kaybedebılırdınız verılmıs sadakanız varmıs mal canın yongasıdır evet bunu kabul edıyorum ama sakın unutma motoru elbet bır sekılde yerıne koyarsın ama senın anan ve baban bırdaha senı dunyaya getıremez onun ıcın kendını sıkma hersey olabılır hayatta bızı beklıyen okadaaar cok suprız varkı bunu hıcbırımız bılemeyız suprızler hep ıyı olmazlar bılırsın cok gecmıs olsun tekrara kendıne dıkkatet saygılar sevgıler:cat:

abi ewt bende duydum o olayı bizim cengiz abi var ege motosiklet klubu üyesi oda tanıyomuş pamir abiyi çok üzüldüm allah rahmet eylesin toprakları bol olsun ayrıca akira abicim sanada çok geçmiş olsun walla tüylerim diken diken oldu benim motorum olsa ve aynı olay başıma gelse bende o arkadaşın şasi'sini yamulturdum heralde

arkadaşım akira seni bizim topicten tanıyorum.başına gelenlere üzülmemek elde
değil arkadaşım.senın bu sorununa sana yanıt yazanlar gerçekten cok samimiler.içtenlikle paylaşmışlar.
ancak olayı çok dramatikleştirip çok duygusal davranmaya gerek yok.her şeyde bir hayır var derler.senınkındede hayırlı olan diğer arkadaşlarında dediği gibi üzerinde olmamandır. hem telafisi mümkün olmayan bir şey değilki bu..sadece zaman alabilir o kadar...benım şuan sorunlarımı bir bilsen...
senınkı değerinde abartısız en az on motoru gözüm görmez..inan. hoşçakal..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah razı olsun arkadaşlar.

Samimiyetinizle yüreğime su serptiniz. Umarım sizin başınıza da böyle birşey gelmez.

once huzur ve mutluluk sen huzurlu ve mutlu oldugun surece hersey yerıne gelır canın sagolsun kardesım:cat: :rendeer:

sevgili akira
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi kabul et
sonrasında da ikinci bir tane bulamayacağın şeylere üzül sadece. allah daha çok motosikletler verir sana emin ol. ama o gittiktem sonra babanı çok özleyeceksin emin ol. yıllar önce kaybettiğim babama bir defacık daha sarılabilmek için motorumu değil sağ kolumu verirdim. her şeyden önce git babanın gönlünü al ve benim için de ona sımsıkı sarıl
sevgilerimle

Bazen insanın vasileti baglanıyo yazık geçmiş olsun düşün sana bişey olmamış büyük geçmiş olsun inşallah komşun sözünün eri olurda motorun toplanır
eyer soguduysan toplandıktan sonra kimsenin sözüne bakma sat içinin ısındıgı motora bin

walla büyük geçmiş olsun acın buyuk walla bide gözün gibi bakarken olması daha kötü:pale: motorunun markası yada tipi neydi onuda yazsaydın keşke.....

kardeş çok geçmiş olsn emanet malın eli g..tndedir demişler geçmş olsn kardeş allah kimseye wermesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar