Süper Moderatör (BBRR)
akira ara bi adamı ne diyo bakalım ..zannedersem bu iş amhkemeyle çözülür..parayı isteyerek ödemezse mete zoru ile kanunen öder...haberdar et bizi
Akira' Alıntı:Geçsede Yolumuz Bozkırlardan, Denizlere Çıkar Sokaklar
cbrhalil' Alıntı:Abi bence nazarda var bu işte, ben hangi gt250 sahibiyle konuşsam olur olmaz başlarına gelenden bahsediyolar, bende haziran başı alma planları içindeyim iyice tırsmaya başladımale:
crato' Alıntı:bu imzanı unutma kardeşim.
nemrut' Alıntı:bu arada motorun devrilmeyle bu hale gelmez. 140-150 ile düşen japon motorların şasisine bir şey olmuyo. eğer bu motor 40-50 ile bu hale gelmişse hyosung'un kalitesi umduğum gibi kaliteli değilmiş.
gurzan' Alıntı:geçmiş olsun dostum.:rendeer:
sana buradan ne söylesek boş. teselli olmayacaksın.
bizim de başımıza gelmeden anlamamız zor zaten.
sana tek tavsiyem, babanın kalbini kırma sakın. benim de babam sağ olsaydı, "oğlum" dediğini duysaydım da, tüm motorlar, tüm dünya feda olsaydı.
sen de beni anlayamazsın ya. neyse...
babanı kırma...
Akira' Alıntı:sağolun arkadaşlar.
Derdimi paylaştığınız için, Allah hepinzden razı olsun.
Sen sağ ol arkadaşım.
(Siz her ne kadar sana 0 motor alsın da deseniz, o da insan, kendine göre harcamaları olan bir aile babası, O kadar parayı siz olsanız verebilirmiydiniz?)
Helal in var kardeşim. Senin durumunda olan bir çok insan böylesine erdemli bir düşünceye sahip olamaz. :cat: Tebrik ederim.
Bir husus daha var seninle paylaşmak istediğim.
Çok tuhaf gelebilir. Bu sabah ankaradan derse gelen resim iş öğretmeni arkadaşım. hyosong un ankara bölge bayisinin broşürünü getirmiş. Resimleri incelerken aklıma sen geldin. Hayallere daldım bir anda "samsun'a" çarşamba'ya gidiyormuşum ben de bitane kırmızısını almışım. orda bi kırmızı sını görüp durdurup "sen akira mısın?" diye soruyor dum. v.s.
saat 4 de eve geldim, siteye girdim başına gelenleri okudum.
Tuhaf değil mi?
Artık aptal'a malum mu oldu yoksa sitede ki arkadaşlarla gönül bağı mı kuruldu.. yorumu sana bırakıyorum.
watergun' Alıntı:....Bu sabah ankaradan derse gelen resim iş öğretmeni arkadaşım....
mostwanted_57' Alıntı:burası yeri değil ama. sen resim öğretmenimisin watergun. benim babamda resim öğretmeni :wiinkk: