motorum krank yemiş?

1 yılı aşkın zamandır kullandıgım ramzey kalipso cub motorum var.geçen gün cızırtı şeklinde gaza bastıkça artan bir ses geliyordu,pek şikayetçi olmasamda-herhangi bir gariplikde göremesemde (performans düsüsü vs.) motoru götürdüm.3 gün boyunca sanayi yolunu kat ettim,her gittigimde masrafı büyüttüler ilk gün 15 tl sonra yag ile birlikde 50 tl olur,sonra 100 ü bulur dediler,en son ise motor krank yemiş dediler ve 220 tl masraf olacagını ama garantinin karsılayacagını ve benim sadece yag parami ödemem gerektigini sölediler.hiç birsey anlamadım sadece hafta sonu için yaptıgım planların yatmasıyla kaldım ben ne yapayım nerelere gideyim :D

Olay Şu Ki;

45 Tl Krank'ı Alıcaklar Eğer Doğruysa Tabi 50 Tl İşcilik Yazıcaklar Firmaya 100 Tl'nin Senin Cebinden Çıkmaması Sevindirici Tabiki Geçmiş Olsun KranK'tan Cızırdı Geldiğini İlk Defa Senden Duydum :queen::queen:

gerçi simdi beklememem için 100 tl para verdim krankı parayla alcaklarmış,sonra parça gelince 80 tl geri verceklermiş yani ben sadece yag parasını ödüycekmisim?bizim burda işçilik için az para alıyolar galiba

kardeş senın motor cok ac gözlüymüş valla kırank yenırmı hiç yaa:)

benim kullanımımla alakalı mıdır acaba?yoksa fabrika hatası mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
100 TL vermesen daha iyi olurdu. Şimdi onu almaya uğraşacan belki de. Ayrıca yağ parası dedikleri yağ değişim zamanı geldiği içinse tamam ama motor açılacağı içinse onu da ödememen gerekir.

100 TL vermesen daha iyi olurdu. Şimdi onu almaya uğraşacan belki de. Ayrıca yağ parası dedikleri yağ değişim zamanı geldiği içinse tamam ama motor açılacağı içinse onu da ödememen gerekir.

para çoktan gitti artık :) ama burası küçük bi kasaba herkes birbirini tanıdıgı için sorun olmaz herlade.yagın içi metal parçası olmus ondan degisecekmis.ben 220 tl nin gitmedigine sevinirken o kadarda olsun dedim aklımdan bile geçmemiş.

kardeş seni kandırmışlar galiba bana öğle geldi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ----------

aekadaşlar 2 zamanlı motoeunuz varsa ne gerekirse teknik destek ben burdayım tüm iki zamanlı motordan bilgim çok

o kadar tutacağını sanmam ama emin değilim belki tutuyordur ama sen iyice bi araştır bu işi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar