Motorum kendi kendine kornaya mı basıyor yoksa ben mi şizofrenim

Motosikleti
Jupiter 125
Selam, geçen gün sabah saatlerinde motorla gidiyordum. hızım ortalama 80-90 km arasındaydı. ilk başta kaskım ls2 challenger ve o kadar dehşet ses alıyor ki anlatamam. her neyse. ben yolda giderken bi ara bi bi bibibibibibibiibi ama çok kesik sesler duymaya başladım. dedim arkadan biri mi bişey dicek acaba yok aga önüm arkam boş. dedim acaba kaskın uğultusu mu kafa yaptı bende. sanki giderken bi bib ibibibibibi kesik kesik korna sesi geliyo, böyle bir şey mümkün mğ? yoksa ben mi şizofren oldum anlamadım valla:))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

jupiter motor

Motosikleti
D400
2 durumda olabilir bilemeyiz ama 1 kere oldu diye kafaya taktıysan obsesif bozukluk garanti :D

Korna butonundaki konnektörlerin sarsıntıda çok hafif temas etmesi veya gidon tesisatının bir yerden aşınıp şaseye değmesinden dolayı tabii ki böyle bir şey olabilir.
Kornanın soketini söküp kısa süreli test sürüşüne çık. Duyduğun ses kesilirse şizofren değilsindir. Veya başka bir şey (gevşek metal bir parça vs.) korna benzeri ses yapıyordur.
Ayrıca bu kadar uğultulu kaskın varsa tıkaç kullan huzur bulursun.

Motosikleti
(planlanan) TVS Jupiter 125
Ben olsam kask kamerası ya da telefon tutucuya telefonumu koyup kayıt altına alarak test ederdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar