Motorum için KAFES-GARAJ Önerisi Lütfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi motor icin uygun garajli bi eve gecsen olmazmıy....benim yaptığm gibi...4 tarafı duvarla cevrili gecekondu...ordan o motoru cıkaracak olanın alnını karıslarım...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 ----------

bizde tarihe bakmadan sazan gibi atlimisiz...:p

son durum nedir.. Mete-han kardeş motoru nerde saklıyosun..

abi motor icin uygun garajli bi eve gecsen olmazmıy....benim yaptığm gibi...4 tarafı duvarla cevrili gecekondu...ordan o motoru cıkaracak olanın alnını karıslarım...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 ----------

bizde tarihe bakmadan sazan gibi atlimisiz...:p

hehe konu eski...:p ama güncelliğini koruyor benim için...şu an evin girişinde ve her gün o çamurlu şeyi evin kapısında görmekten sıkılanlar var...hele kışın hedef tahtası makina...:p

b u fikrini hayata geçireceğin yer kaldırım üzeri veya belediyenin gözüne batacak bir yet ise aklında olsun işkaliye parası isterler.:cat:

Hiç birşey olmaz.. mete-han kardeş, napalım... motoru olmayıpta garajı olmaktansa, grajı olmayıp motoru olanlardanız demek ki..? Yani .....

b u fikrini hayata geçireceğin yer kaldırım üzeri veya belediyenin gözüne batacak bir yet ise aklında olsun işkaliye parası isterler.:cat:

aslında evimin girişi demirle sınırlı...yani güzel bir alanım var...inanmayacaksın ama Kağıthane Belediye Başkanı bizzat yaptırdı demirlere para vermedik...:)

sokak sokak gezerken seçim öncesi konuştuk kendisiyle o aralar durumlar müsait değildi...sağolsun ayaküstü talimat verdi adamlarına...agaya beleş yani...

Hiç birşey olmaz.. mete-han kardeş, napalım... motoru olmayıpta garajı olmaktansa, grajı olmayıp motoru olanlardanız demek ki..? Yani .....

evet aynen öyle...böyle yokluğa can kurban...:p

amaç çalınmasını engellemekse o kadar demir motordan daha çabuk elden çıkartılarak nakite çevrilebilir. adamlar 20 liraya aldığım mangalı çalmışlardı.

yakınlarda kapalı garajı olan birilerini ara, makul bir ücret teklif et. kabul edilme olasılığı yüksek.

amaç çalınmasını engellemekse o kadar demir motordan daha çabuk elden çıkartılarak nakite çevrilebilir. adamlar 20 liraya aldığım mangalı çalmışlardı.

yakınlarda kapalı garajı olan birilerini ara, makul bir ücret teklif et. kabul edilme olasılığı yüksek.

evin girişinde artk evinn bir parçası oldu...ama evin içinde değil...girişte pimapenle kapalı bir alanda...

aslında evimin girişi demirle sınırlı...yani güzel bir alanım var...inanmayacaksın ama Kağıthane Belediye Başkanı bizzat yaptırdı demirlere para vermedik...:)

sokak sokak gezerken seçim öncesi konuştuk kendisiyle o aralar durumlar müsait değildi...sağolsun ayaküstü talimat verdi adamlarına...agaya beleş yani...

evet aynen öyle...böyle yokluğa can kurban...:p

yaşasın başkan:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hehe konu eski...:p ama güncelliğini koruyor benim için...şu an evin girişinde ve her gün o çamurlu şeyi evin kapısında görmekten sıkılanlar var...hele kışın hedef tahtası makina...:p
gelip gecerlerken cizmesinler abi...2 dak sonra alacağım diye üstüne bisey koyarlar...oda bi tarafını cizer..bari bi branda alda üstünü ört...

Anes motor'dan sana sipariş ettiğim cbr125r içinmi bu park yeri.:p

evet çok naziksin...birde özel ambalajda gelmiş...:p

yaşasın başkan:rendeer:

valla akape zihniyetinde değiliz ama göynümüzü okşamadı değil...:p

gelip gecerlerken cizmesinler abi...2 dak sonra alacağım diye üstüne bisey koyarlar...oda bi tarafını cizer..bari bi branda alda üstünü ört...

yok abi sadece peder bey bazen lastiği kesmekle tehdit ediyor...:p

beyler bu konu güncelliğini kaybetti...müsadenizle kitlettireyim...:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
daha önce motoru çalana hediye edecektin halla gecerli ise bilelim :mrgreen:

daha önce motoru çalana hediye edecektin halla gecerli ise bilelim :mrgreen:

valla abi büyük konuşmayayım ama benim motoru kimse çalamaz...çalanda geri getirir...hanımın amcası 15 yıllık Hırsızlık Gasp Büro masa şefiydi...yani 6.5 kiloyu masaya vurabilirim...:queen:

yani senin makina bulunmaz benimki bulunur...:p

eskisi kadar iddaacı değil artık:cat:
adamlar goldving, hayabusaları götürüyor artık

valla en son iddiaya girdiğimde başıma gelmeyen kalmadı...:pale:

hem benim kıçıkırık cebefmi napsınlar Floryada aslan yavruları varken...:queen:

ama iddiaya girerimki Halis abinin tüm makinaları kaskolu...:queen:

Bende motorum için osb plakalardan garaj yaptırttım. 400liraya mal oldu ama en azından içim rahat, yağmur ve kedi derdim olmuyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar