Motorum için aksesuar tavsiyesi arıyorum (Model: Kymco Downtown250i 2024)

Selamlar, İstanbul'da yaşıyorum. 2024 model downtown 250i motoruma topcase takacağım. Çanta demiri bakıyorum. Kymco'nun kendi sattığı çanta demiri biraz tuzlu geldi(anlık 8.5 bin tl). İnternetten araştırdım bulamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Ek olarak aksesuar da bakıyorum fakat üreticiler downtown 250i için pek bir aksesuar üretmiyor gördüğüm kadarıyla. Bu konuda da bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Downtown 250i çok satılan bir model aslında ama nedense yan sanayi aksesuar konusunda biraz fakir kalmış. Gp Kompozit'e baktım şimdi, orada da yok çanta demiri bu skuter için. Orjinal çanta demiri de gereksiz pahalıymış gerçekten. Ben olsam orjinaline bu kadar para vermem açıkçası, yan sanayisinin çıkmasını beklerdim.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Çanta demiri aldım fakat henüz kullanmadım sürüşü değişir diye cesaret edemiyorum çanta takmaya çok güzel gidiyor böyle. Egzos koruma demiri geçen sene yanında veriliyordu kampanyalı olarak bu sene yok sanırım önerebilirim hayat kurtarıyor. Bunun dışında ön camı değistirmedim ben üstüne gp reflektör taktım tatmin edici oluyor bu sekilde ön cam yüksekliği. Telefon tutucu olarakta gidona hepsi uymuyor. Gps bar almaktansa uyanlardan KN master tt860 aldım aynaya bağlanabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar