motorum gaz yemedi.

Merhabalar. Her sabah motoru çalıştırıp 2-3 dk rölantide çalışır birz ısınır ve yola çıkarm. Bugn arkdasn evine gtmek icin ciktim yne aynen 2-3 dk isindi gttm 3saat fln oturdm hava sogk oldgu icin motorun isinmasni bklemedn gaza bastm ciktim yola, fakat 1-2 km gittim birz sikistirarak snra motor gaz yemedi, boşa aldgm zamanda stop etti benzine baktm benzin var motorda. Acaba isindirmadgim icinmi yaptı bunu. Edit: karbüratör ayarlar( hava kanatları, kelebekler) yeni yapıldı.

Karbüratör ayarları yapıldıktan sonramı çıktınız yola?
yani ayarlar sonrasında ilk bindiğinizdemi oluştu bu durum?
Isınma ile alakası yok zaten o kadar yol sonrası ısınmalıdır motorunuz...

Karbüratör ayarı yapılalı 1 hafta filan oluyor ve o ayardan sonra çoğu kez bindim. eve geldiğimde silindirlere elimi değdim olması gerekenden daha soğuktu...

Motosiklet Soğuk İken Basarsanız Yapabiliyor 15dk bekleyin ondan sonra tekrar marşa basınca alıyor 1 kere benimde acele işim vardı senin dediğin gibi ısınmadan bastım gaza en fazla 1.5km gittikten sonra gazı bıraktıktan sonra kendi kendine stop etti motor bastım marşa almadı iyice soğumasını bekledim motorun 15dk sonra bastım marşa aldı

Cevaplarınız için teşekkür ederim bugün sabah yine aynısını yaptı benzin çok az kalmış 10 liralık bi benzin aldım okuldan çıktıktan sonra çevre yolunda biraz gezeyim dedim ısınıkken zorladım motoru herhngi bi sıkıntı çıkmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar