Motorum çizildi

Motorun ön en sağ tarafında iki tane küçük çizik meydana geldi duvara sürttü.Şimdi boyatsak veya bi değişim olsa ruhsata geçmesiyle falan uğraşır mıyız? Resmisiyle yani.Pek bilgim yok bu konularda.

2 tane küçük çiziği dert etme, bugün olmasaydı 2 ay sonra olurdu bu çizik. Büyük kaza yapmadıkça dokunma dursun çizikler.

Nazarlik olsun, cok fazla onemseme, kendinbasina ayakta duramayan bir alet bu ..neler neler olur..

Motordur çizilir. Her çiziği boyatmaya kalksak ömrümüz boyacıda geçerdi. Güzel bir sticker yapıştırabilirsin. Fazla kafaya takma yoksa motorundan keyif alamazsın.

Motordur çizilir. Her çiziği boyatmaya kalksak ömrümüz boyacıda geçerdi. Güzel bir sticker yapıştırabilirsin. Fazla kafaya takma yoksa motorundan keyif alamazsın.

Gerçekten ya.Şu an motor kapı önünde evdeyim ama aklımdan çıkmıyor çıkıp bakıyorum sürekli çiziklere

İlk motorun olduğu için öyle çok düşünme çizik bu olucak gene olucak merak etme. Arkadaşın dediği gibi her çiziği takarsan boyacıdan çıkamazsın. Büyük bir şey olmadıkça elleme nazarlık kalsın sıkıntı olmaz.

fotosunu çekip yayınlarmısın burdan
aM5yog.jpg
Buyur hocam

Son düzenleme:
Ruhsatı at sen öldü o motor :queen: takma kafana sokakta kullanılan bişey bu hergün başka yeri çizilir.

Kırmızı asetat kalemi ile basitçe dokun, azda olsa kapatır çizikleri.Renk farkı olur ama çizik olan beyaz izler kadar sırıtmaz.Asetat ile çizdiğin yer kuruduktan sonra nemli bez ile biraz sil asetatın kırmızısı incelsin motosikletin rengine biraz daha yaklaşır tahminimce.

Son düzenleme:
Gerçekten ya.Şu an motor kapı önünde evdeyim ama aklımdan çıkmıyor çıkıp bakıyorum sürekli
çiziklere
Ben hayatimda ilk defa vitesli motora bindim 4 ay motorumda cizik yoktu tam ogrendim dedim kucuk capli kaza yaptim on far grrnajin koseleri cizildi ilk gun uzuldum sonra alisiyor insan :)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çok kafaya takmaya değecek çizikler değil.Ama illa uğraşıcağım diyorsan @karşıyaka57 dediği gibi kırmızı kalıcı asetatlı kalem ile yada motosikletinin rengi ile aynı boya koduna sahip rütuş boyasını küçük bir sulu boya fırçası ile uygulayarak hafifçe çok kabartmadan çizikleri kapat.Boya kuruduktan sonra çizik giderici pasta ile bir güzel ovala.En azından göze batan çizikler en aza iner.

Babam 1 aylığına arabayı vermişti okulda. Daha ilk haftasında park halindeyken sürtmüşler. Sonraki hafta gene sürttüler. Resmen depresyona giriyordum kafayı yiyordum gittim kendi paramla pasta cila attırmıştım. Babama dediğimde manyak mısın olum altı üstü çizik nolucak dedi anca öyle rahatlamıştım :)

Araba Ford Focus 1.6 Sedan 2013 iri uzun bir araba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar