MOTORUM ÇALINMIŞTIR.

59 VD 393 PLAKALI SİYAH 2012 MODEL SİYAH HONDA CBF 600 S MOTOSİKLETIM KAPIMIN ÖNÜNDEN DİREKSİYON KİLİDİ KIRILMAK SURETİYLE MOTORSİKLETLE GELEN 2 KİŞİ TARAFINDAN ÇALINMIŞTIR GÖRENLERİN 0532 678 68 50 NUMARALI TELEFONDAN BANA YADA 155 POLİS İMDAT HATTINA BİLDİRİM YAPMASI RİCA OLUNUR.

http://www.youtube.com/watch?v=X_bxsxPYelg

Videodanda saat 05:18 de önce gelip etrafı kontrol edip gidiyorlar daha sonra saat 05:24 te tekrar gelerek motoru çalıyorlar.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun. Umarım çabucak bulunur.
(Video gizli. İzlenemiyor)

Geçmiş olsun.

Notlarımıza alalım.

Motosikletinizde ne gibi güvenlik donanımları vardı acaba. Disk kilidi, bağlama kilit, alarm v.s.?

teşekkürler motrsiklet üzerinde güvenlik olarak alarm mevcut fakat oda şansa kumandanın pili bittiğinden kuramamıştım. Belirleyici özellikler tur camı,benzin deposu üzerinde kılcal çizikler,benzin deposu sol tarafında ufak bir eziklik,eksozda derin çizikler,topcase üzerinde çizikler ve topcase kapak üzerinde kalın bir çizik,arka çamurluk topcase kappa k53 topcase . sis farları.

g2AjqZ.jpg

ZMV2Zk.jpg

o0Znj7.jpg

l3yBdE.jpg

Hocam kasko felan mı vardı da sadece direksiyon kilidiyle istanbul gibi bir yerde dışarıda bırakabildiniz?
Vallahi büyük cesaret ben 2 dakika markete girsem dahi disk kilidini takıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yer neresi 59 olunca dikkatimi çekti belki bir şeyler yapabiliriz

Çok geçmiş olsun kardeşim inşallah sonuç alırsın.
Ama motoruna kavuşursan veya bir daha motorun olursa öyle kapıda başı boş bırakma. Çok savunmasız duruyor gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar