Motorum Çalındı

Honda CBF 250 cc siyah , motorum Tarabya Sanatçılar sitesi apartman önünden 21 ocak gecesi çalındı. Demire kilitliydi, üzeri örtülüydü. Yağmurlar başladığı için kapatmıştım. Plaka 34 ZE 824

Bilen duyan olursa: [email protected]

Teşekkürler

Son düzenleme:
Çok üzüldüm buralarda olcağını sanmıyorum ama dikkat ederim yalnız sanırım 250 cc olucaktı herhalde..

Geçmiş olsun kilidi nasıl sökmüş adiler.
2500cc motoru yerinden nasıl kaldırmışlar.
Bu durumda bile şaka yapıyorum sorry.

Pardon :) cc lerde sıfır fazla olmuş, ya dimi zaten 2500 görünce çalmışlardır :)

walla nasıl kilidi kırdılar bilmiyorum kilide dair bir süprüntü yoktu hiçbiryerde.

geçmişolsun adiler işte insanlar çalışsın çabalasın onlar çalsın.inşallah bulunur motorun.dün bende dalgınlık yapıp motorun anahtarını kontakta unuttum bide mecidiyeköy gibi bi işlek meydanda, anahtarı motorda görünce şok oldum:) olucagı varsa oluyo işte

motoru caLan tipLer geneLde tek parca oLarak tutmuyor elinde..
sahibinden ve gittigidiyor dan onumuzdeki 2-3 hafta icinde aciLacak parca iLanLarina bakmaLisin bence..
bir sekilde elden cikarmaya caLisacakLardir parcaLayip...
degistirdigin eLinde faturasi oLan
yada gordugunde tespit edebiLecegin bir parcasi varsa randevuLasip inceLe parcayi
eger kesin emin oLabiliyorsan da o anda soyLeme
uzerimde para yok yada ext. baska bir bahane buLup ikinci bir randevu taLebinde buLun oraya emniyetten bir arkadasLa git
gec yada erken bir sekiLde oLacagi varsa cozuLur
ama parcaciLardan cikiyor geneLde bu calinan makinaLar..
umarim tek parca haLinde kavusursun buyuk gecmis oLsun..

GKN

haydaa.... çok geçmiş olsun yaa.. umarım bulunur bir an önce..

umarım kaskosu vardır, hayıırlısı olsun demekden başka yapıcak birşey oyk::(

Teşekkürler arkadaşlar, benim umudum yok bulunabileceği konusunda. Gittigidiyor dan parçayı tahmin etmem çok zor tabi, ama en azından takip edebilirim ilanları fikir için teşekkürler. Duyduğuma göre bazı markalarda parça sıkıntısı varmış, muhtemelen bu yuzden çalındı çünkü etrafında çok motor vardı. Piyango bana vurmuş :)

Kaskosu yok malesef, motorlarda çalıntı durumu olunca fiyatlar çok uçuyor diye yaptırmamıştım :(

Son düzenleme:
Motosikleti
ZX12R
geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda bulunur...:pale::salut:

bide resmini eklersen ist. daki arkadaşlar bakar sağa sola..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar