Motorum çalındı!!

Ya bu modelde ne var Allah aşkına!!! hep bundan çalıyorlar. Sanki birileri kasıtlı olarak böyle yapıyor. En az 6-7 tane bu modelle ilgili çalıntı haberi gördüm.

sahibinden.com da sanıyorum modifiyeli mondial başlığı altında aynısını gördüm.Far ve sinyallerin bu şekilde oluşundan farkettim.ilanlarada bir bak derim

Önemli değil paşam.Ne demek bu görevim benim...:rendeer:
İnşallah bulunur..:cat:
Bir motosikletin şase nosu ve motor nosuyla oynamak zaten suç...

Ben senin sözünden anladığım;:bounce:
bu numaraları mesajımda görüntülemem bana zorluk çıkarır mı..Birileri bu numaraları kullanır mı?....demek istedin galiba..

Bende sana şunu demek isterim..

Korkma..
Bu numaralarla oynayıp motosikletin orjinini bozmak pahalıya patlar.Ve kimse 3-5 bin ytl'lik kıymet için risk almaya yeltenmez.:cat:.Tabi deli değilse..:p

murat abı plakayı gordun mu buarada calınan scouterdakı:silent:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeş.İnşallah bulunur.Bu şerefsizler öteki tarafta napcaklar merak ediyorum.

alarm sistemi nie yapmıyosunuz ki ? çok mu para ediyo...bu arada geçmiş olsn.. inş bulunur tez zamanda

kardeş kafamızı taşlara vuruyoz bizim bi abide vardı alarm beyni bozduğu için bende taktırmadım onun motor çok zor çalışıyodu keşke şimdi olsada beyni bozuk olsa ya yook

Serefsizler, umarim ayni sey onlarinda basina gelir.

Gecmis olsun arkadasim, insallah bulursun, bunu yapanlarda bulunurda cezalarini cekerler...

Geçmiş oLsun KardeŞim.
eVet Murat aßininde Dediği Gißi KimSe Riske Giremez Her iLde ßir Tornacı Yapa ßiLiyor ßu iŞi onLarda RaporLa yapa ßiLiyor..
ALLah ßeLaLarını VErsin..

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce çözüme ulaşırsın. Bu arada her halde çalındığına dair polise bilgi vermişsindir. Yoksa başını çok ağırtır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar