motorum çalındı

Geçmiş olsun kardeş,en kısa zamanda bulunmasını dilerim,inşallah yeniden kavuşursun motoruna:pale:

Teşekkür ederim :wiinkk:
Merdivenden yuvarlandım ayağımı çatlattım :cherry:

bende bu motorla bi kaza geçirdiydim 100 ün üzerinde bi hızla bi kamyonete girdiydim omzum 1 kaç yerinden kırılmış çıkmış ne ararsan olmuş anlican şimdi platin ler civatalar kaplıyo omzumu :) ama yinede vazgeçmedim 1000 ytl masraf edip çıkardıydım motoru.yaza doğruda bi 600 rr veya r6 düşünüyodum garaj yapıp iki motosiklet koyarım diye düşünürken elimizdekindende olduk.iyi kötü arabaya biniyom ama küçük bişey alacam olmassa yarın bu bulunursa bunada binerim napiim.

Tühh beya üzüldüm valla çok geçmiş olsun arkadaşım umarım hem çalınan motorun
hemde onu çalan şeefsizler bulunur sen motoruna onlar cezaevine kavuşur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ınsallah bulunur..motosıkletı olmayınca bosluk olusuyo ınsanda..gecmıs olsunn..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun..Umarım bulursun..... Bende aynı olayları yaşadım..Maalesef yok..Gittimi geri gelmiyor....:pr::pr::pr::pr::pr:

bende bu motorla bi kaza geçirdiydim 100 ün üzerinde bi hızla bi kamyonete girdiydim omzum 1 kaç yerinden kırılmış çıkmış ne ararsan olmuş anlican şimdi platin ler civatalar kaplıyo omzumu :) ama yinede vazgeçmedim 1000 ytl masraf edip çıkardıydım motoru.yaza doğruda bi 600 rr veya r6 düşünüyodum garaj yapıp iki motosiklet koyarım diye düşünürken elimizdekindende olduk.iyi kötü arabaya biniyom ama küçük bişey alacam olmassa yarın bu bulunursa bunada binerim napiim.

İnşallah bulunur yaa... Her işte bi hayır vardır derler, bunda da vardır bi hayır :wiinkk:

Çok geçmiş olsun. Benimde motorum çalınmıştı. Plakada yoktu 1 hafta kendi kendime dolaştım bakındım gide bileceği yerlere. O motordan piyasada fazla olmadığı ve plakasıda olmadığı için fazla üstüne düşmedim. Senin motorun kadar değerli değildi zaten. Tekrar geçmiş olsun umarım sağ sağlim bulursun.

ben biraz umudu kestim gibi alanyada tek orjinal yenilenen motor benmdi.parçalarlar heralde ama bi elime geçirirsem onları mahvedecem şerefsizler ::cekic::::cekic::::ban::::xs26::::stretche anladınız siz onu.

Çok büyük geçmiş olsun... :(

Geçen günde bekoserkan aradı beni senin motoru gördüm yahyakemalde kaldırımın sütünde duruyodu diye.. İçime evlat acısı gibi oturdu vallaa... Ayakta sakat gidip bakamıyorum annemi aradım otoparka gönderdim ama bu sırada ben hüngür hüngür ağlıyordum :( Allahtan benim motor otoparktaymış yanlış görmüş anlaşılan...

İnşallah bulunur kardeşim, içini ferah tut.. Helal mal naapar eder seni bulur yine..

Pınarr geçmiş olsun. Kaza atlattığınızı yeni öğrendim. Şükür ki bir motosiklet kazası değil. Tabi ki yine de kötü. İnşallah kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

Bu arada motosikleti çalınan kardeşimize de şansı açık olsun diyorum. Dileğim bir an önce bulunması.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım geçmiş olsun o dert benim de başıma geldi :pr: allah hepsinin belasını vesin. sen kes umudunu boşa arama o coktaan değişmiştir bulamazsın. dost acı ama gerçek söyler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şu hırsızları anlamıyorum ya CG125 in nesini çalıyorsun, kaç para eder ki... Çalacaksan git Pınar Hanımın SV650S ini çal ki bir anlamı olsun... YUH ULAN salak dangalak hırsız... Belki de acemidir, ufaktan başlamıştır...

Latife bir yana, küçük hacimli motorları çalanlar bir süre sonra (depodaki benzin bitince) motosikleti bir kenara atıp bırakırlar. Burada önemli olan o kenara atılma olayından sonra iyi niyetli birilerinin "ya şurada sahipsiz bir motor var" deyip emniyeti aramalarıdır. Eğer uzun süre kimse umursamaz da aramaz ise işte o zaman ikinci kez çalınabilir ki bu tür çalınmalarda motoru bulmanız asla mümkün değildir. O motorun macerası büyük ihtimalle bir taşra kasabası ile köyü arasında devam eder durur...

Geçmiş olsun diyelim ve kısa sürede bulunmasını dileyelim.

Ahh.. az kaldı unutuyordum; Size de geçmiş olsun Pınar Hanımcım! Kendinize dikkat edin yahu motorcu merdivenden düşer mi hiç... motorcu dediğin motosikletinden düşer... Değil mi ama? :)

Adana İl Temsilcisi
arkadaşım,geçmiş olsun.okuyunca epey üzüldüm.umarım bulunur.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Haberi okuyunca ben de herkes gibi uzuldum. Cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda bulunur. Hos bi surprizle geri ortaya cikar insallah.

cg 125 in her yerini değişmek için 1000 ytl grenajdır felan filan parası verdim delilik işte alanyada bi tane daha yoktu parçaları pahalı tabi bi kuyruk grenajının bi tarafı 200 ytl düşün artık.parçalayıp satıyolar galiba.

Geçmiş olsun abi :cyclopsan
Allah'ın izniyle, İnşallah bulunur :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar