motorum çalındı

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun, umarım bulunur :rendeer:

üzüldüm şimdi akşam akşam yaw :pale:

inşallah biraz kullanmak için çalmışlardır

o zaman bulunma ihtimali hayli yüksek

Bulunmasını diliyorum.Bulunduğun yerdeki uzbe motorcuları aramanda fayda var.

pek buluncağını sanmıyorum çünki motorun parçaları çok temizdi parçalarlar heralde.

Çok büyük geçmiş olsun... :(

Geçen günde bekoserkan aradı beni senin motoru gördüm yahyakemalde kaldırımın sütünde duruyodu diye.. İçime evlat acısı gibi oturdu vallaa... Ayakta sakat gidip bakamıyorum annemi aradım otoparka gönderdim ama bu sırada ben hüngür hüngür ağlıyordum :( Allahtan benim motor otoparktaymış yanlış görmüş anlaşılan...

İnşallah bulunur kardeşim, içini ferah tut.. Helal mal naapar eder seni bulur yine..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun.umarım tez zamanda hasarsız,ziyansız bulursun:pale:

teşekkür ederim arkadaşlar bi yandanda motorcu polis arkadaşlarım var onlarda arıyorlar bakalım.nasipse bulunur napalım olmassa yazın büyük bi makina alırım planımda o vardı 2 motorum olacaktı ama çalındı.haa bu arada pınar hanım sizin ayağınıza ne oldu geçmiş olsun.:rendeer:

teşekkür ederim arkadaşlar bi yandanda motorcu polis arkadaşlarım var onlarda arıyorlar bakalım.nasipse bulunur napalım olmassa yazın büyük bi makina alırım planımda o vardı 2 motorum olacaktı ama çalındı.haa bu arada pınar hanım sizin ayağınıza ne oldu geçmiş olsun.:rendeer:

Teşekkür ederim :wiinkk:
Merdivenden yuvarlandım ayağımı çatlattım :cherry:

geçmiş olsun..

sarı titanlarda olacak gözümüz.. belki antalyayada getirebilirler..ben sanayideyim gün boyu.. antalyadan forumu takip edenlerde azımsanamıyacak kadar çok.. ayırt edici bir özelliği var mıydı motosikletinin, göze çarpan?

Teşekkür ederim :wiinkk:
Merdivenden yuvarlandım ayağımı çatlattım :cherry:

geçmiş olsun sizede pınar hanım.. o kadar gündür konuşuyoruz haberim yok...

Son düzenleme:
image103jq3.jpg

motorda buydu bu pis hali

güzel motosikletmiş.. umarım tez elden tekrar kavuşursunuz mortosikletinize..... NK 961... tamamdır...

geçmiş olsun..

sarı titanlarda olacak gözümüz.. belki antalyayada getirebilirler..ben sanayideyim gün boyu.. antalyadan forumu takip edenlerde azımsanamıyacak kadar çok.. ayırt edici bir özelliği var mıydı motosikletinin, göze çarpan?

geçmiş olsun sizede pınar hanım.. o kadar gündür konuşuyoruz haberim yok...

Teşekkür ederim ...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar