Motorum calindi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaslar.

Dun gece evimin onunden(Fenerbahce/Kalamis) motorum calindi. Normalde herzaman apartmanin icine aldigim motoru 1 gece sartlar musait olmadigi icin disari birakmistim. Motorum Mavi 2004 Model 600RR. Plakam (34 AF 0858) Eger boyle bir motoru supheli birilerini kullanirken gorurseniz lutfen bana saat kac olursa olsun 0533 621 3498 den ulasabilirsiniz.
Herkeze saygilar motorlariniza iyi bakin 1dk bile olsa affetmiyorlar serefsizler :(

kardesım cok gecmıs olsun motorunda pahalı bı modelmıs cok uzuldum. polıs arıyordur gercı ama ıstanbuldakı arkadaslar gozlerını dort acsınlar gercı calan kısı enayı degılse motorla gezmeyecektır yakalanacagını bıldıgı ıcın.buyuk ıhtımallede calıstırarak goturmedıklerı ıcın en az 3-4 kısıydıler ve kamyonetlerıde vardı.ıns motoruna kavusursun gecmıs olsun tekrar

Arkadaşım geçmiş olsun ama, ne yapıp edip kapalı bir mekana bırakmalıydın motoru :pr:neyse umarım en kısa zamanda bulunur...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun dostum inşallah bulunur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun :cyclopsan ben de yeni aldım bu çalınma olayından ötürü acaip korkuyorum :pale: umarım kaskon vardır ...

OKD

Geçmiş olsun. Olurda gözümüze çarparsa motorun ile ilgili bilgi verebilir misin? Rengi üzerinde kendini belli eden çizik vs. vs

Fırsat düşkünü şerefsizler.Bizimde 2 dkk bahcede bırakmamızla motorun çalınması bir olmuştu:pr:
İşşlh bulunur:cat:

çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda motosikletine kavuşursun..hayır göremesin köpekler:pr:

Arkadaslar benim kapali garajim yok. Scooter'lar da cok caliniyor mu ? Ne yapmaliyim ?

kardeş çok geçmiş olsun ...
plakanı ezberledim gördüğüm yerde hemen 155 ihbar edicem ...
üzerimize düşeni yapmamız lazım
bugun senin yarın bizim de başımıza gelebilir
inşallah en kısa zamanda bulunur motorun ..

Netzo Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur.
protesto Scooter ı daha rahat götürürler bence hemen önlemini al.

geçmiş olsun arkadaşım:salut:bugün sana yarın bize gerekli önlemlerimizi almalıyız bizi bizden başka kimse koruyamaz bu ülkede

Şerefsizler...

Geçmiş olsun en kısa sürede bulunur inşallah...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun, umarım bulunur diyorum ama diğer yandan da bu işin sadece temennilerde kaldığını üzülerek bildiriyorum.bizi bizden başka düşünen yok çünkü...
herkesin tek derdi ama uğraşmiim, ay sonu maaşımı aliim...

Üsküdar'dayım.Gezerken etrafıma dikkat ederim.Yalnız şuna dikkat ettim:Son dönem çalınan motosikletlerin çoğunluğu SS.Bunlara dadanmalarının mutlaka sebebi olmalı.Bence makinaları parça parça satıyorlar.Polisin bu işi alışkanlık yapmış çıkma satanları takip etmesi gerekir.Bide SS'ci arkadaşların mutlaka kasko yaptırmaları gerekiyor.Biraz tuzlu ama Netzo kardeşimizin çektiği ızdırabı çekmemeleri için şart.

:pr: Netzo çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce bulunur. Dediğin gibi şerefsizler hiç affetmiyorlar, adeta hazırda bekliyor namussuzlar. Şüpheli bir durum görürsem arıycam seni.
Protesto, scooter falan fark etmiyor adamların gözü dönmüş ne bulurlarsa götürüyorlar. Sağlam olarak al önlemini. Kartal Soğanlıkta Mz marka bir motoru zincirle motor bloğundan söküp götürmüşler. gerisini sen düşün.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar