motorum çalındı.

zaten tek avuntum da o ya. kawasakiyi çalmadığına şükür. gerçi onda dsk kilidi vardı.offf keşke gündüz mündüz dinlemeyip popcorn u da kilitleseydim.
hatanın çoğuda ben de yaaaa. sağlık olsun demekten başka yapcak bişey yok.
siz dikkat edin bari. gunduz munduz hikaye her zaman tam olarak korumya almak lazım. bu da bana ders oldu hem de nasıl ders.

Çok üzüldüm Zafer bi motorun çalınmasının yaratacağı duyguyu ancak motorcular anlar zaten çünkü bizim bi parçamız onlar.Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur herhalde ihbarda bulunmuşsundur.Şunu unutma ki her şer de bir hayır vardır.Ve bunu yapan adilerin de asla yanlarına kalmayacaktır cezalarını bulacaklardır diye ümit ediyorum.söylemesi kolay yapması zordur ama yine de sana fazla üzülme diyorum.

arkadaşım inan çok üzüldüm.. geçmiş olsun.. :rendeer:

bu arada direksiyon kilidini nasıl kırmışlar demişsin.. direksiyon kilidi zaten çokta sağlam bişey deil.. hafiften zorlasan kırılır.. ona pek güvenmiceksin..

cok gecmiş olsun giden 2 teker popcorn olsun mobilet ne olursa olsun hayrını görmesinler inşallah...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun bunların hepsini a...........sı... :pale:

kardeş çok üzüldüm...ama inşalalh şakadır...ama kötü bi olay...egerki.motorsevgisi olan insanalr saten motor calıpta binmez bunu da unutmayın......alonesx@

teşekkür ederim arkadaşlar.
plaka felan detaylı bılgı vermedım zıra bulunacagını sanmıyorum zaten.Allah layıgını versın deyıp gecelım.
aman diiim dikkat.

hay allah ya...
çok geçmiş olsun. inşallah motorun bulunur.
bu hırsızları napıcaz bilmiyorum.. bi tanesini elimize geçirsek!!... ibret olurdu diğerlerine.::angry2::

bu tür insanlar hakkında ileri geri konuşturmaktan zevk alır.. ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: tekrardan geçmiş olsun.. iyi haberlerini bekliyoruz.. :rendeer:

trenox' Alıntı:
dün yağmur vardı ve motorla gitmek istemedim işe.popcornumu çalıştıramadım zaten. akşam saat 18:30 da eve geldiğimde ne göreyim. kawa yerinde duruyo ama popcorn yok.:salut: sağa sola bak şakadır diye yok. tam dibimde yamaha motor servis va. onlara sordum 17:00 de orda oldugunu söylediler. motorun yerinde kırık bir parça,bir elektrik devresi kesilmiş sonra da motyoru alıp götürmüş.:salut: şaşırdım yaaa gündüz vakti nasıl olabilir diye böyle bişey. ne hale gelmişiz yaaa.plakasını felan vermeye tarif etmeye gerek yok zira alan aldı gitti. civardaki tüm tamircilere haber saldım zaten adamlarım çoğu. çıkarsa ordan çıkar sanmıyom ama....bir master kilit ve canta cntada bir kask hepsi gitti.:salut:
merak ettiğim elektrik devresi sökülmüştü bide kırık bir parça.kısa devre çalıştırmış herhalde peki ya direksiyon kilidini nasıl halletmış.:silent:
neyse yaaa dikkat arkadaşlar gündüz vakti bile motor götürüyolar

zafer çok geçmiş olsun,valla çok şaşırdım,kasko falan varmıydı peki,ee şimdi ne yapacaksın,,,

dostlar saolsun:rendeer:
abi yok kasko felan.şimdi ne yapacağim;
valla dediğm gibi tamircilere haber saldım güvendiğim arkadaşlar. bu civarda bu tip şeyler yapan bir muhit var sizlrde bilirsiniz ( adını vermiiim) oralara gidecem araştıracam gorurusem de polise haber vrcem. onun dışında ypabileceğim bşey yok. soğuk su içtim :)
akşam da galata da bişeyler içerim üstüne o kadar :)

Geçmiş olsun abi yaw böyle adamları asmalı çoğuda zengin anası satim yaa Allah daha iyi motor ihsan eylesin

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Zafer Geçmiş Olsun Arkadaşım. Benim Koskoca Arabayı Götürdüler Evimin Altındaki Kapalı Garajdan...:salut: Hala Bulunamadı. İnşaallah Senin Motor Bulunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar