Motorum çalındı. :(

Merhaba,
Konuyu doğru yere mi açtım bilemedim ancak dün sabah motorum evimin ( sahrayıcedit - Kadıköy ) otoparkından çalındı.
2006 model Honda ST-1300 Pan european
Füme renkli, 34 H 2911 plakalı
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2inuav.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun.
Kadıköyde bu kaçıncı? Dünyada süper güç olduğunu iddia edipte, sürekli aynı muhitte hırsızlık yapan 3-5 onursuzu bulamayan başka devlet var mıdır?

ak partiliyim ama bu polislerin bu vurdum duymazlığına çözüm üretememelerine bende kıl oluyorum özel ekip kurulmalı istanbul'da sırf bu işler için yunuslar gördügünü çevirmeli öyle moto üstünde artis artis gezmek iş deil

ak partiliyim ama bu polislerin bu vurdum duymazlığına çözüm üretememelerine bende kıl oluyorum özel ekip kurulmalı istanbul'da sırf bu işler için yunuslar gördügünü çevirmeli öyle moto üstünde artis artis gezmek iş deil
Siyasi görüşüm hiç olmadı ama polis yetmiyor memlekete. Motosiklet hırsızlarından önce daha önemli konular var, kadına şiddet, terörist faaliyetler, trafik denetimi vb. Daha çok polis alımı yapılırsa belki o zaman motosiklet hırsızlık masası kurulabilir. Malumunuz motosiklet çalmak açıktan hırsızlık gibi birşey. Araba gibi değil bu yüzden kanunda yeni düzenlemeye de ihtiyaç var ve cezai yaptırım arttırılmalı. Topyekün düzenleme lazım. Hava filtresini taktın bitmiyor yani egzozda şart :)

Senol kardesim Bekir Bizdag dun aciklama yapti huzurlu bir yarimadayiz diye, bence cok endiselenmemek lazim bu aciklamadan sonra icimi daha bir huzur kapladi.

Hondanın ismen sadece cbf, ace, cbr, repsol modellerini falan bilen biri olarak googlelattım... ST Pan European 1300 muazzam bir makina!

Geçmiş olsun!

Evinizin otoparkının çıkışında bariyer, otomatik açılan raylı demir kapı sistemi vb. falan varsa, onları nasıl geçtiler?

Evlerimizinin otoparkına güvenle parkettiğimizi düşünen bizler için nelere dikkat etmemizi tavsiye edersiniz?

Tekrar geçmiş olsun.

Polisle bitmiyor bu iş.Yasa yakaladığı motosiklet çetelerini tutuksuz yargılayıp serbest bırakmıyormu.Ben şimdi 50 kişiye tecavüz etsem ,yasadaki boşluklar yüzünden elimi kolumu sallayarak dışarıda gezsem ne olur.Hiç bi bok olmaz, tecavüze devam ederim.O yüzden verdiğiniz oylardan zevk almayı öğrenin.

Arkadaşada geçmiş metropolde yaşamanın acı tarafı.Ben daha Eskişehirde motosikleti çalınan adam duymadım mesela peh

Özel otopark filan dinlemiyor artık hırsızlar. Adamın direk garajından çalıyorlar. Güvenlik önlemi almadan bırak açık alana koymayı garaja bile koymuyorum ben motoru. Hele bi de benim ki ucuz motor sizin daha da çok güvenlik önlemi almanız lazımdı. Geçmiş olsun artık ne diyelim umarım tez zamanda bulunur. Ancak sizin motoru 2-3 serserinin çaldığını sanmıyorum kocaman pahalı motor özel istek üzerine çalınmış olma ihtimali yüksek. Bulunma ihtimali düşük kusura bakmayın...

An itibari ile sitelerdeki pan european ilanlari not alin yeni eklenenleri parca satislari takip edin..

Polisle bitmiyor bu iş.Yasa yakaladığı motosiklet çetelerini tutuksuz yargılayıp serbest bırakmıyormu.Ben şimdi 50 kişiye tecavüz etsem ,yasadaki boşluklar yüzünden elimi kolumu sallayarak dışarıda gezsem ne olur.Hiç bi bok olmaz, tecavüze devam ederim.O yüzden verdiğiniz oylardan zevk almayı öğrenin.

Arkadaşada geçmiş metropolde yaşamanın acı tarafı.Ben daha Eskişehirde motosikleti çalınan adam duymadım mesela peh
O yüzden verdiğiniz oylardan zevk almayı öğrenin. ne yani ben sana tecavüz etsem elimi kolumu sallalay sallaya gezecemmi hadi senin gibi puştluk yapmayıp aileni karıştırmayim bu söylediklerine kendin inanıyormusun ?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.
Umarım bulunur...

Malum 2.el site ilanlara baking yakin zamanda motor ilan verirler veya parcasi sizde motorunuza benzeyen motora sahte alıcı olarak gidin zaten şase numarası ruhsatta yazar doğruysa polise şikayet edersiniz

Az sabır gerekirse tüm ilan sitelerine üye olun 2dakika sürer gerisi beklemek

Cevap yazan, ilgilenen, yorum yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Emniyetten aldığım bilgiye göre bayram tatili süresince İstanbul da 8 - 10 adet pan european çalınmış.
Bu durum benim umutlarımı iyice azalttı. Motor geri gelmeyecek sanırım.
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

Çok çok geçmiş olsun....

İnşallah en kısa zamanda motoruna kavuşursun.

O hırsızlarıda .......

Emniyetten aldığım bilgiye göre bayram tatili süresince İstanbul da 8 - 10 adet pan european çalınmış.

Geçmişler olsun. 8-10 çalıntı Pan European çok ciddi bir rakam. Şaka gibi... Gerçekten çok üzüldüm. Dünya küçük, umarım bir yerde denk gelip motorunuzu bulursunuz.

İstanbul da kaç tane var ki 8-10tane çalmışlar yalana bak,ugrasamayiz demeden söylediginiz gibi umudunuzu yitirmenizi sağlamışlar.İnsallah bulunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar