motorum calındı

çok geçmiş olsun... umarım bulunur, bulunurlar.. a.q. hırsızları, ne kadar rahatlar...

volkankilicoglu' Alıntı:
bu işin kolayı var. bi gece yem olarak uygun bir motoru sokakta bırakacağız sonra müşterisi geldi mi 10 kişi hoşgeldin karşılaması yapacağız.gerisi hayal gücümüze kalmış.zaten yakalanan arkadaşlar son 1 aydır çalınan motorların akıbeti hakkında bilgi sahibi olacaktır.

yem olarak benim ybr yi kullanabiliriz..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsunmu denir bilmiyorum ama umarım bulunur motosikletin.. hepimizin başına gelmesi olası bir olay..duyarlı olmalıyız bu konularda..dostum sende yolunu biliyorsan bulacağını sanıyorum ktm lc4 dikkat çekici bir motor..soğukkanlı hareket etmelisin

İHTİYAR' Alıntı:
inşallah bulunur.benim aklıma daha farklı olarak plastik patlayıcı bulup motora saklayıp uzaktan kumanda ile patlatmak geliyor ertesi günü gazetelerde devamını izleriz:salut: :salut: :queen:
bravo arkadaşlar ikinizede inanamıyorum:pr: iyi plan sahibinden başka kimsenin bilmediği plandır.. benden bukadar anlayın artık:pr:

Son düzenleme:
hojam büyük geçmiş olsun. Lanet olsun şu hırsızlara insanın emeğini çalıyolar:salut: Çok sinirlendim şimdi

çok gecmıs olsun inş bulursun tez zamanda benımde şu anda oturdugum semtte garajım yok korkumda bu işte çaldırmak amn allah gostermesın::uzgunum:

Kardeş çok geçmiş olsun.Bu aralar çok hırsızlık olayı var.Bursa'da da kaynıyor.Allah belalarını versin.

büyük geçmiş olsun resimleri varsa yüklersen iyi olur resmine benzeten veya tanıyan olabilir.

ya arkadaşlar. ii de.
motor 3 ay önce çalınmış. arkadaşa geçmş olsun tabiki ancak 3 ay olmuş yaaa.
arkadaşda bir msg atmış o da bu ve 3 ay önce.
daha neyin geçmiş olsunu fotoğrafı.
bende sandım biri motoru gördü onu yazıyo.

Arkadaşım geçmiş olsun Allahtan ümit kesilmez inşallah en yakın zamanda bulunur yaa :(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

Istanbuldan slm,

dn gece ben uyurken evimin onunden zincirli olan KTM LC 4 (400) 2001 model motorum calindi (34 ss 827).
Herhangi birinin yardimi dokunursa cok sevinirim
Tesekkurler.:salut:
kardeşim ben türkiyenin heryerini geziyorum motorun eşkalini gösterirsen belki sana faydam olur.tabi denk gelirse

walla nedesem boş allah bildiği gibi etsin onları. bu acıyı ancak motoru çalınan arkadaşlar bilir(yani ben) inşallah bulunur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar