motorum calındı

Istanbuldan slm,

dn gece ben uyurken evimin onunden zincirli olan KTM LC 4 (400) 2001 model motorum calindi (34 ss 827).
Herhangi birinin yardimi dokunursa cok sevinirim
Tesekkurler.:salut:

çok geçmiş olsun...umarım en yakın zamanda sağ sağlim bulunur...rengini de belirtsen..bi de üzerinde sticker falan var mıydı?hani dikkat çekici bi farkı?

geçmiş olsun arkadaşım. resimleri varsa yüklesen iyi olur. gören arkadaşlarımız motoru tanıyabilir.

Çok büyük geçmiş olsun kardeşim inşallah bulursun :salut:
Motosikletin rengini
Dikkat çeken yanlarını
Aynalarını
Hatta ruhsattaki Şasi Nosunu dahi yazabilirsin.

Tezvakitte bulman ümüdüyle

bu işin kolayı var. bi gece yem olarak uygun bir motoru sokakta bırakacağız sonra müşterisi geldi mi 10 kişi hoşgeldin karşılaması yapacağız.gerisi hayal gücümüze kalmış.zaten yakalanan arkadaşlar son 1 aydır çalınan motorların akıbeti hakkında bilgi sahibi olacaktır.

büyük büyük geçmişler olsun walla götürülebileceği yani çalan adamların nereye götürebileceği yer varsa oralara takıl derim her nekadar sakat ve ii fikir olmasa da?

allah belasını versin ya bu hırsızların..çok geçmiş olsun..:salut:

geçmiş olsun izmir mt. olarak bu plakaları not edip dikkat ediyoruz. neolur neolmaz. umarım bulunur.

geçmiş olsun çok üzüldüm.yeni motor alıcak biri olarak en çok bundan korkuyorum allah belalarını versin bunların..umarım bulunur en kısa zamanda..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun inşallah bindiğinde ilk ağaca çaparda 206kemiğini ve 32dişini kırar namussuz:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çalanın gözü çıksın..Ayrıca motoru çarpmasın ona başka bişi çarpsın yaya giderkene..Elektrikte çarpsa olur...

volkankilicoglu' Alıntı:
bu işin kolayı var. bi gece yem olarak uygun bir motoru sokakta bırakacağız sonra müşterisi geldi mi 10 kişi hoşgeldin karşılaması yapacağız.gerisi hayal gücümüze kalmış.zaten yakalanan arkadaşlar son 1 aydır çalınan motorların akıbeti hakkında bilgi sahibi olacaktır.
inşallah bulunur.benim aklıma daha farklı olarak plastik patlayıcı bulup motora saklayıp uzaktan kumanda ile patlatmak geliyor ertesi günü gazetelerde devamını izleriz:salut: :salut: :queen:

umarım bulunur en kısa zamanda geçmiş olsun..

çok üzüldüm...

Son düzenleme:
volkankilicoglu' Alıntı:

walla tuttum bu fikri adamımsın.hayatta heyecan ararım hayal gücüm geniştir kesin bir şekil yapılır

Geçmiş olsun.üzüldüm ya .Ulan elini kolunu sallaya sallaya çalıyolar ya.bizim arabaya saat sabah 09.00-10.00 sıralarında hırsız girdi.neyse dostum İnşaallah bulunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar