Motorum çalındı. Turuncu/siyah Hyosung Gt250r, Plakası: 34en2435

asm

Geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sapasağlam bir şekilde bulunur.

çok geçmiş olsun. gözlerimizi dört açacağız yollarda, orda burda. inşallah rastlarız. inşallah.

Öncelikle büyük geçmiş olsun. arkadaşlar dikkat edelim bu aralar çok motor çalınıyor özellikle kadıköy moda ve çevresinde geçen benim motoru da götürmeyi denemişler ama vaz geçmişler disk kilit + halat + branda var. Brandayı hızlıca kaldırmış bakmış disk kilit halat uğraşmamış. Amman dikkat edin

Alaattin kardeşim büyük geçmiş olsun.:pale:.Valla çok üzüldüm ve sinirlendim.:pale: :pr:.

Ama bu sinirle o mahluka yanaşırsanız bu sefer haksın duruma siz düşersiniz..:cyclopsan

Nede olsa hırsız işte..İnsanlıktan nasip almamış biri..Dövsen sövsen yine aynısı işte..:pr:

Verecekler bana onu motosikletin deposundan koyup egsozundan
bağırtıra bağırtıra çıkarırım.:queen:.Ama dediğim gibi boş..Hırsız işte..:bounce::farao:

Doğru söylüyorsun ama şu 2 gündür çektiğimi bi bn biliorum bi allah.
Hele bi bulunsunda başka bişi istemiorum. Ne yapacağımıza o zmn karar veririz

Motor İst.un neresinde çalındı?

Abi Acıbadem 4 yoldayım. Gece götürmüşler aletimi :(

Son düzenleme:
Beyler Cumartesi satıldıktan sonra Pazar günü Niyazi ustaya gitmiştim.
Niyazi usta bi arkadaşın numarasını verdi, Mustafa Özen isminde.
Bugun saat 15:00'te bu arkadaş aradı
Kadıköy salı pazarı çevresinde 18-20 yaşlarında, sarışın kısa saçlı, hafif toplu, orta boylu renkli gözlü, kasksız, üzerinde Turuncu siyah mont giyen bir arkadaşın plakasız olarak benim motorumun renk ve modelinde bir aleti kullandığını, adamın arkadasından koştuklarında ise adamın kaçmaya yeltendiğini ve kaçmayı başardını söyledi.

asm

En azından bir bölgede şüpheli bir motora biraz yaklaşmışsınız.

İnşallah bulunur tez zamanda.

güncellllllll

inşallah bulunur iki gündür aklımda dışarda olduğum sürece bakınacağım arkadaşım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaş meksat umudunu kırmak diil bende yaşadım aynı duyguları ama bulamadım inşallah sen bulursun :pale:

çok geçmiş olsun arkadaşım.inşallah bulursun motorunu.
o hırsız hayvan da cezasını bulur umarım.

Çok geçmiş olsun bende eski mağdurlardan biri olarak çok üzüldüm...
Buarada sezon yaklaştıkça sanırım bu senede çok duyacağız butarz hırsızlık olayları. Lütfen arkadaşlar gözünüz gibi baktığınız motorlarınıza daha sıkı koruma yapın, kapalı garaş, daha fazla kilit, alarm, takip sistemleri aklınıza ne geliyorsa yapın. Ben canı yanan biri olarak başıma gelmez diyordum ama geldi. Bari sizlerin başına gelmesin..!

İlgilenen ve yollarda belki denk gelirmi diye bakan bütün arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum.

Bazı arkadaşlarım Göztepe ve Bağdat caddesi civarında motorumun kullanıldığını ve kendilerinin bizzat gördüklerini belirttiler. Üzerindeki kişinin deli gibi kullandığını söylediler. Hatta sağ grenajda ezikler olduğunu belirtti (Adam kaza yapmış herhalde, doğruluğundan emin değilim). Bu şefersiz şahıs motoru bu kadar gönül rahatlığı ile İstanbulun en işlek yerlerinde kullandığı sürece bu başıma geleneri ne aklım ve mantığım alıyor. Hala cesaretine hayran oluyorum adamın. Ne bir polis ne de bir kişi plakasız olarak kullanılan bu motorsikleti fark ediyor ne de birşey yapıyor.

Bunlardan dha önemli olarak, geçen hafta ortaya çıkmış ve elime geçmiş olan ve çalınma görüntülerini saniye saniye olarak gösteren görüntüleri Show TV'de bugün 00:15'te (çarşamba) yayınlanıcak olan Haber Özel araştırma programında seyredebileceksiniz. :pr:

Video'yu ayrıca internete yükleyeceğim. Şefersizleri herkez görsün ve bu adamlar bir daha kimsenin canını yakamasın diye.

Bunlardan dha önemli olarak, geçen hafta ortaya çıkmış ve elime geçmiş olan ve çalınma görüntülerini saniye saniye olarak gösteren görüntüleri Show TV'de bugün 00:15'te (çarşamba) yayınlanıcak olan Haber Özel araştırma programında seyredebileceksiniz. :pr:

Video'yu ayrıca internete yükleyeceğim. Şefersizleri herkez görsün ve bu adamlar bir daha kimsenin canını yakamasın diye.

Dostum çok geçmiş olsun bu gece programa bakıcam,inş en kısa zamanda bulunur:cat:

asm

Bu kadar bilgi edindikten sonra inşallah kavuşursun motoruna tez zamanda.

Şerefi olmayan bu şahsiyetlerde iyi cesaret var hakkaten.

Oysaki o kadar polis dolaşıyor etrafta. Caddelerde mutlaka birinin görmesi lazım plakasız motoru deli gibi kullanan bu herifi(Yunus'larda motor ile devriyedeler hemde bir yandan)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar