Motorum çalındı. Turuncu/siyah Hyosung Gt250r, Plakası: 34en2435

bnm motoruda çalmaya çalısmıslar ama brandasını kaldırmışlar sadece motoru kaldıramamışlarr. motorunuzu seviosanız otorparka koyun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Demir korkuluklara kilit ile bağlı olduğunu söylemişsin, nasıl bir kilitti? Nasıl kestiler?

Her Zaman Söylediğimi Büyük Harflerle Tekrar Yazıyorum. Motorunuzun Parçalarını Değiştirirken Lütfen çıkma Parça Kullanmayın. Çalıntı Bir Motoru Satmak Zor, Ama Parçalayıp Parçaları Ucuza Elden çıkarmak Kolay. Bu Sektörü öldürmek Bizim Elimizde Ve çok Kolay...

ÇIKMA PARÇA SATIN ALMAYALIM !!!

Her Zaman Söylediğimi Büyük Harflerle Tekrar Yazıyorum. Motorunuzun Parçalarını Değiştirirken Lütfen çıkma Parça Kullanmayın. Çalıntı Bir Motoru Satmak Zor, Ama Parçalayıp Parçaları Ucuza Elden çıkarmak Kolay. Bu Sektörü öldürmek Bizim Elimizde Ve çok Kolay...

ÇIKMA PARÇA SATIN ALMAYALIM !!!

abi çok doğru söyledin:cat:

birde şu firmalar yedek parçalarla toplanacak motoru 4-5 katına mal etmeseler

Geçmiş olsun.

Demir korkuluklara kilit ile bağlı olduğunu söylemişsin, nasıl bir kilitti? Nasıl kestiler?

walla öle aman aman kaliteli bi kilit değildi, ama kolay kestiklerine şahit oluyorum videodan. Şayet fuara kadar çalmasalardı, hem lastik alıcatım hemde masterlock kilit :pr:

Geçmiş olsun... Nerede nasıl kilitliydi, zincirin neydi biraz anlatırsan en azından biz de aynı hatayı yapmayız.
Umarım tez vakitte bulunur

insaniyet namına ne demek dostum tabikide ilgilenecez bu bizim birbirimize olan borcumuz...

abi adam kendi motoru gibi atlayıp gidio Şerefsiz herifler ya:pr:

en kısa sürede bulunur inş

evet şindi bitti nasıl çalındığını gördüm ve biraz daha akıllandım valla :( hırsıza kilit dayanmaz yaa omisal hakketen kaç saniyede çalıyolar yaaa inşallah o tekerler onun ağzına kaçar........ yuh yaaa mutlak alaram arkadaşlar mutlak

evet şindi bitti nasıl çalındığını gördüm ve biraz daha akıllandım valla :( hırsıza kilit dayanmaz yaa omisal hakketen kaç saniyede çalıyolar yaaa inşallah o tekerler onun ağzına kaçar........ yuh yaaa mutlak alaram arkadaşlar mutlak

harbi ya adam sn ler içinde kilidi kesiyor motoru götürüyor ya ne kadar kitlesekde bunlara kilit dayanmıyor

Bende Diyarbakır'a gidiyorum eğer orda görürsem hemen haber veririm. Dilerim görürüm ne diyelim.

Devlet hırsızlık hakkında en az 2-3 defa işlem görmüş kişilerin suratına, hayvanları dağlarken yaptıkları mühürle Hırsız'dır yazıp teşhir etsinler.. Bir nevi doğal yoldan fişleyecekler bu herifleri. Bu herifleri caydırıcı yasa yapamıyorlarsa; dediğim yöntemle fişlesinler. Başka bu herifler durmaz çünkü... Bıktık artık ya, ne zaman sıra bizim motora gelecek diye bekliyoruz. Sanki insanlar motorları kolaylıkla satın alabiliyor..vergisi ayrı dert, sigortası ayrı dert, pahalanmış benzini ayrı dert, fiyatları uçmuş yedek parçası ayrı dert...Üstüne üstlük bir de bu şerefsiz Hırsızlar...YAZIK MOTOR SEVGİSİYLE YANIP TUTUŞAN BİZLERE....

Evet biraz once nasıl calındıgını malesef uzuntu ile gorduk sabah saat 7 de calısnmıs ama kılıtde cok dandık mıs yaa :( Adamlar 2 dk goturuyolar cok yazık cok uzuldumm.Serefsiz herifler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar