Motorum çalındı Mavi 2006 R-6 34 DJ 6329

bilgilerini aldım,izmirde bana denk gelen mavi r6 ları mümkün olduğunca gözlemlerim,dilerim bulunur.geçmiş olsun

Çook geçmiş olsun, abicim.
Kasko yokmuş anladığım kadarıyla..
İnşallah bulunur.

Kaskom var fakat her şekilde zarara giriyorsun,insanlar kaskonun olduğunu duyduklarında boşver onlar zaten öderler diyor ama şunu düşünmüyorlar, böyle sorumsuzca davrana davrana kaskonun riziko katsayıları bu günkü haline geldi ve astronomik rakamlara ulaştı çoğu insan motorunu aldıktan sonra kasko yaptıramıyor bu olayın etik yanı.

Ayrıca hasarsızlık bedeli denen bir olay var ben motorumu geçen sene 3000ytl ye kaskolattım bu sene ise hasarsızlık bedelinden yararlanarak 1200ytl ye.Yani kaskodan paramı aldıktan sonra yeni bir motor almaya kalktığımda hem 1200ytl çalınmadan dolayı iptal oldu hemde yeni kaskom 3250 civarında olucak bununda açıklaması birkaçmilyarın cebimden çalınmasına eşdeğer.

Öte yandan asıl amacım motorumdan çok yapanların bulunması,bu gün benim motorumu çaldılar yarın sizlerinkini çalacaklar.Kasko var diye rahat bırakırsak bu yaptıkları yanına kalmış olur.Cezalarını çekmeleri gerekiyor...

Çok gecmiş olsun arkadaşım.
Bu şerefsizlerin yakalanmaması diye bir şey ben buna inanıyorum.Çünkü motorsiklet hırsızlıgı diyerlerinden farklı piyasası kısıtlı istense çok rahat bulunur. Tekrar çok geçmiş olsun.İnşallah bulunur.

Son düzenleme:
Kaskom var fakat her şekilde zarara giriyorsun,insanlar kaskonun olduğunu duyduklarında boşver onlar zaten öderler diyor ama şunu düşünmüyorlar, böyle sorumsuzca davrana davrana kaskonun riziko katsayıları bu günkü haline geldi ve astronomik rakamlara ulaştı çoğu insan motorunu aldıktan sonra kasko yaptıramıyor bu olayın etik yanı.

Ayrıca hasarsızlık bedeli denen bir olay var ben motorumu geçen sene 3000ytl ye kaskolattım bu sene ise hasarsızlık bedelinden yararlanarak 1200ytl ye.Yani kaskodan paramı aldıktan sonra yeni bir motor almaya kalktığımda hem 1200ytl çalınmadan dolayı iptal oldu hemde yeni kaskom 3250 civarında olucak bununda açıklaması birkaçmilyarın cebimden çalınmasına eşdeğer.

Öte yandan asıl amacım motorumdan çok yapanların bulunması,bu gün benim motorumu çaldılar yarın sizlerinkini çalacaklar.Kasko var diye rahat bırakırsak bu yaptıkları yanına kalmış olur.Cezalarını çekmeleri gerekiyor...

kesinilkle cok haklısın ama yinede iş bzde bitiyor o motoru parçaladıklarında o parçaları alan insanlar sorumlu bu işlerden, talep fazlaki bunlar calınıyor bu konuda daha durust olunursa baya bi yolkatedilmiş olur çalınmalarla ilgili.
inş motorunda en kısa zamanda bulunur dua edelimki sadece binmek için falan 2-3 serseriden ibaret olsun bunlar..

kesinilkle cok haklısın ama yinede iş bzde bitiyor o motoru parçaladıklarında o parçaları alan insanlar sorumlu bu işlerden, talep fazlaki bunlar calınıyor bu konuda daha durust olunursa baya bi yolkatedilmiş olur çalınmalarla ilgili.
inş motorunda en kısa zamanda bulunur dua edelimki sadece binmek için falan 2-3 serseriden ibaret olsun bunlar..

Çalınma günü diye tahmin edilen günlerde reklam ışığının bozuk oluşu işin tekniğini bilen kişilerce yapıldığını düşündürüyor bana.Önce ışığı halletmişler sonra yine güzel bir teknikle çelik halatı kesmişler.3motorun arasından da tereyağından kıl çeker gibi almışlar.

geçmiş olsun racer25 .inş motorun gerı doner ..bence sen ıkıncı el parça satanlara yaklaş.bırde o parça satanlara sunu de motorumu gerı versınler karsılığında su kadar para verıcem felan de belkı faydası olur.çünki benım bı arkadasımın arabası calınmıstı hırsız arabayı gerı bıze sattı ucret karsılığı yoksa arabayı unutun demıstı

asm

geçmiş olsun,inş. bir an önce bulunur

aslında böyle pahalı motorlara araç takip sistemi takılsa günün birinde yarar ya

sağlık olsun bulunur umarım

çok geçmiş olsun arkadaşım.inşallah en kısa sürede bulunur...(çok kötü birşey ya):pale:

arkadaşlar bu konuyu dikkate alarak sizlere bi önerim var ben arabama bi cep tlfonu gizledimm tesisattan bi tanede 12 volt kablo çektirdim telefon devamlı şarzda olduğu için kapanmıyo bi tane türkcel hatla olay bitiyo tek problem çok gizli olması tlfonun yerinin bu yöntemle çalınan arabaları çok kolay bulabiliyolar

Moderatör
Bir onceki motorumu, sattigim arkada$ daha 1 ay gecmeden caldirmi$ti. Hemde nobetci ezcaneden ilac alirken.. Bir kac parcasini sokup birakmislar sokagin birine.. Bi kac gun orda durunca dikkat cekmis ve polisler alip goturmusler.. Umarim seninki de en kotu ihtimalle buna benzer bi$i olur.. Gecmi$ olsun

Çok geçmiş olsun.İnşallah bulunur.Bende kilit atıyorum fakat kendimi kandırıyomuşum demek.Baksana şerefsizler kilit milit dinlemiyor.Bu ülkede bu cezalarla doğaldır.Şunlara verselerbi 25 sene bak hırsızlık kalıyomu::rantinp:

gecmis olsun! yazik cok üzüldüm cillop gibi makinaymis.plakani asagidaki adresden sorguladim kayitlara calinti diye düsülmüs.
http://www.trafik.gov.tr/IAS/IAS/wfAracBilgSorgulama.aspx

sağol kasim,kimsenin başına gelmesini istemediğim bir olay ben halen daha şoktayım parktaki boş yerine bakıyorum arada,sanki hala orada da ben binmiyormuşum gibi hissediyorum.
Evet trafik ile ilgili tüm işlemleri yaptırdım şikayetçi tutanağından,olay yeri incelemeye kadar hepsi var.Gündüz girdiğimde daha güncellenmemişti ama akşama doğru güncellemişler sanırım,çalıntı olduğu yazıyor çok şükür ilgine teşekkürler

çok geçmiş olsun dostum, inşallah herzaman olanın aksine bu sefer bulunur motorun.. reklam panolarının orda kamera sistemi yokmuydu? yada yakınlardaki dükkanların, mağazaların fln?

çok geçmiş olsun,yeni hükümet hakkından gelse keşke bu suçlu insanların...

kasko yaptırmak şart pıaggio x9 iki yıldır kaskolu karabasan görmektense kasko yapalm

kasko yaptırmak şart
pıaggio x9 iki yıldır kaskolu karabasan görmektense kasko yapalm
motorun yüzde 10 gibi yıllık kasko bedeli var ama motor sürekli korunmasız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar