bilgilerini aldım,izmirde bana denk gelen mavi r6 ları mümkün olduğunca gözlemlerim,dilerim bulunur.geçmiş olsun
Çook geçmiş olsun, abicim.
Kasko yokmuş anladığım kadarıyla..
İnşallah bulunur.
Kaskom var fakat her şekilde zarara giriyorsun,insanlar kaskonun olduğunu duyduklarında boşver onlar zaten öderler diyor ama şunu düşünmüyorlar, böyle sorumsuzca davrana davrana kaskonun riziko katsayıları bu günkü haline geldi ve astronomik rakamlara ulaştı çoğu insan motorunu aldıktan sonra kasko yaptıramıyor bu olayın etik yanı.
Ayrıca hasarsızlık bedeli denen bir olay var ben motorumu geçen sene 3000ytl ye kaskolattım bu sene ise hasarsızlık bedelinden yararlanarak 1200ytl ye.Yani kaskodan paramı aldıktan sonra yeni bir motor almaya kalktığımda hem 1200ytl çalınmadan dolayı iptal oldu hemde yeni kaskom 3250 civarında olucak bununda açıklaması birkaçmilyarın cebimden çalınmasına eşdeğer.
Öte yandan asıl amacım motorumdan çok yapanların bulunması,bu gün benim motorumu çaldılar yarın sizlerinkini çalacaklar.Kasko var diye rahat bırakırsak bu yaptıkları yanına kalmış olur.Cezalarını çekmeleri gerekiyor...
kesinilkle cok haklısın ama yinede iş bzde bitiyor o motoru parçaladıklarında o parçaları alan insanlar sorumlu bu işlerden, talep fazlaki bunlar calınıyor bu konuda daha durust olunursa baya bi yolkatedilmiş olur çalınmalarla ilgili.
inş motorunda en kısa zamanda bulunur dua edelimki sadece binmek için falan 2-3 serseriden ibaret olsun bunlar..
gecmis olsun! yazik cok üzüldüm cillop gibi makinaymis.plakani asagidaki adresden sorguladim kayitlara calinti diye düsülmüs.
http://www.trafik.gov.tr/IAS/IAS/wfAracBilgSorgulama.aspx