Motorum çalındı! Avrupa yakası!

Arkadaşlar merhaba,geçtiğimiz pazar günü cihangir civarında motorum çalındı (mt 25 raceblue) hırsız kamerada cok bellı olmuyor ve poliste çok umursamadı.Merak ettiğim,istanbul avrupa yakasında böyle bi durumda bu hırsızlar motorları genellikle hangi semtlere götürüyorlar? Tabi ki bosuna kurek cekeceğimi biliyorum ama hiç bir şey yapmayıp beklemekte koyuyor. plaka 34 pj 7208 görenler lütfen 5350261607 den ulaşşın

Son düzenleme:
geçmiş olsun.. polisin sorunlarımızı çözmemesi hiç normal değil.. ben de plakamın çalınma görüntülerini götürdüm.. çalanlardan biri kameraya bakıyor yakalanır mı dedim 'netleştirmek lazım' dedi yarım ağız..

Geçmiş olsun motosikletlerin çoğu İstanbul'da Avrupa yakasından çalınıyor sanırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun , inşAllah bulursun.Bu kadar kolay nasıl elden çıkarırlar bilmiyorum ama polislerin de biraz duyarlı olması lazım bir mt25 kolay alınmıyor bir de öğrenciysen üzüldüm.

bağcılar-bayrampaşa asıl mekanlardır.siz çıkmacılara bakın.o motoru kullanmak için değil parçalamak için aldılar muhtemelen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar