Motorum çalındı ama mutlu son ile bitti.

geçmiş olsun bulmana sevindim inş bir daha başına böyle bir durum gelmez...

Bu tip şerefsiz insanlara ne kadar küfür etsek azdır, fakat kabahati biraz kendimizde de aramalıyız.

Sen hastasın ilgilenmedin kimseye de söyleyemedin mi? Motoru kapalı bir yere alın v.s. diye.

Kötüde olsa tecrübe olmuş, geçmiş olsun.

Helal olsun sana tek kelimeyle mal kıymeti biliyorsun ben böyle peşine düşemezdim şahsen Allah daha iyilerini almayı da nasip eder işallah.

Geçmiş olsun. Memleket hırsızdan geçilmez oldu. Hırsızı içerde tutacak kanun yok. Polis yakalasa ne olacak ki.

Bu tip şerefsiz insanlara ne kadar küfür etsek azdır, fakat kabahati biraz kendimizde de aramalıyız.

Sen hastasın ilgilenmedin kimseye de söyleyemedin mi? Motoru kapalı bir yere alın v.s. diye.

Kötüde olsa tecrübe olmuş, geçmiş olsun.

antalyadan kalma rahatlık var kapalı yerimiz yok kapının önü 3 dükkanın kamerası ayrı bakıyor rahatlığı ama gördükki bir kapşon herşeyi hallediyor

''kaç paraki yaa motor diyenler oldu.''
Bunu kim söylediyse terbiyesizlik yapmış.Neyseki motorunu bulmuşsun.

geçmiş olsun dostum.işyerim samandıra'da,keşke söyleseydin iş yerine çekerdik kapıda bekçide var

motorun ucuzu pahalısı yoktur insana verdiği keyfi vardır.
bulduğuna çok sevindim azda olsa masrafın var geçmiş olsun dostum

Teşekkürler arkadaşlar Bugünde emmiyette motor olay yeri incelememiş daha akşam devriyesi ile görüşmem lazım mış. Akşam gel dediler.

Kocaeli İl Temsilcisi
Geçmiş olsun hocam , Allah bir daha yaşatmasın böyle bir duydu . Motorunuzun bulunmasına sevindim .

hocam geçmiş olsun allah göstermesin kimseye böyle bişi... Bende Tvs alcam allah kısmet ederse tek korkum çalınır mı die.İki tane kilit, alarm ve disk kilit alarmlı takdırsam bi sıkıntı yaşarmıyım acaba?Evimiz site içinde fakat güvenlik yok hani acayip bi site yani sote bi yere çekip kitlesem bşde branda alcam bi sıkıntı yaşarmıyım acaba? Herkes bilgi verirse sevinirim :)

Allah sana daha iyi motorlar ve kilitler alacak hayırlı parayı nasip eder inş. amin

Geçmiş olsun.. İnşallah tekrarı olmaz...Bulmana çok sevindim..

Öncelikle Geçmiş olsun. Motorunu bulmana çok sevindim. Ne yazıkki herkez senin kadar şanslı olmuyor.
Bu konuda yapılması gerekenler hakkında çok düşündüm. Disk kilitti,zincirle bir yere bağlamaktı , alarmdı gibi konular önemli ama bence en önemlisi
kolluk kuvvetlerimizin ve yargının bizden yana olması gerekliliğidir.
Kusura bakmayın ama ben eşşek gibi çalışacağım hayalimdeki makinaya 50-60bin vereceğim işe yaramaz serserinin biri motorumu çalacak parçalatçak anca yakalanınca ki(Yakalananlar binde bir ) 2-3 yıl belki yatacak belki o kadarda yatmayacak. Mapusta kendi gibi hırsızlarla ortam yapacak dışarı çıkınca tek kişilik amatör hırsızlıktan organize işlere level atlayacak. Stajyer olarak hapise girer çıkışta suç makinası :(

Güzel Ülkemde kanun yapıcılar lütfen biraz daha şu açıkları görsünler. Özellikle hırsızlara maddi ve manevi tazminat davaları açılmalı bu pisliklerden haklarımızı almalıyız. Hiç birşeyi yoksa bile bize verdiği zarar kadar devlet bu pislikleri çalıştırmalı ve zararımızı tanzim etmelidir.

Küçük bir patlama yaptım galiba.Neyse sağlıcakla kalın.

zevk meselesi bu 2 bin tl de olur 50 bin tl de olur onu diyenlere motora fiyatına göre bakanlara kıl oluyorum neyse geçmiş olsun abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar