MOTORUM ÇALINDI 45 C 7594

jjj

Arkadaşlar bisan star cup 100 lük motorum MANİSA da evimin önünden çalındı. gören duyan olursa nolur bana ulaşsın. plakası 45 C 7594
103584-albums2449-picture10514.jpg

büyük geçmiş olsun sevgili @jjj

umarım bulunur yakın zaman da kavuşursun moturuna

sevgiler..

İzmir İl Temsilcisi
kardeşim normalde cup çalındıgı zaman derim hani sürerler poliste illaki yakalar parçalarına ayrılcak bi motor degil çünkü..

fakat herkez manisayı bilmez o kadar çok apaçi ve cup mevcutki senini motoru komple başka şaseye bile taşırlar orda.

tahminim manisanın köylerine bak kırkagac akhisar saruhanlı plakayı söküp dagda bayırda kullanırlar onu.

kardeşim normalde cup çalındıgı zaman derim hani sürerler poliste illaki yakalar parçalarına ayrılcak bi motor degil çünkü..

fakat herkez manisayı bilmez o kadar çok apaçi ve cup mevcutki senini motoru komple başka şaseye bile taşırlar orda.

tahminim manisanın köylerine bak kırkagac akhisar saruhanlı plakayı söküp dagda bayırda kullanırlar onu.

öncelikle geçmiş olsun İnşallah hayırlısıyla bulunur. İnşallah bulununca 35 TL lik alarmlardan taktır caydırıcı olur en azından.benim bi arkadaşın başınada geldi.aynı motordan vardı kontağın üzerinde anahtarı unutmuş tabi apartmanların altlarını geziyo bu tür şeref yoksunları baktılar kontakda üzerinde vınnn.Neyse 10 gün sonra falan arkadaşın eniştesi motoru tanıyor tabi çoçukları durduruyor haliyle motoru istiyor biçak falan çekmişler sonra para vereyim bırakın gidin motoru demiş. 50 TL ye motoru geri almış.Sonra motoru inceledik bi baktım sıfır akü takmışlar şerefsizler rahatlar baya.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.:pale:

Gecmis olsun. Yahu adamlarda Allah korkusu yok... Ramazan gunu su hale bak. İnsallah tez zamanda bulursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar