motorum calindi 34 ff 4306

fiyat cazipse neden olmasın!, sen merak etme motor sitesine takılanların ufku farkettiğinden çok daha fazla açıktır.geçmişolsun
ağlıyanın malı gülene yar olmaz çalanın çıkar elbet bi tarafından...

ewet plaka sorgulamada farklı bir motor çıkıyor böyle bişey olabilirmi :farao:

saf olmayın belki arkadaşının motoru falandır bu kdr ön yargılı olmayın sonuçta motor çalınmışmı ewet!

Son düzenleme:
herkese tessekur

arkadaslar oncelikle tessekurler calinan motor honda repsol 125 r di yeni almistim sadece 165 km yaptim goztepede evin parkindan calindi...
repsol renklerinde
size satmasin derken espri yaptim zaten bu sitede birine keski satmaya kalksa da yakalasak ama sanmiyorum yakalanacagini.....
dediginiz gibi dunyanin en cok motorlu tasit vergisini en pahali yakitini kullaniyoruz devlete verdikce veriyoruz ama kamu duzenini saglamak olan devlet motorlarimizi koruyamiyor......
A... havale ediyorum onun adaletinden kimse kacamaz....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet nedir neye benzer,
özellikleri nelerdir nereden çalıntı varsa detay bilgiler..
bunları verde karşımıza çıkarsa aklımızda olsun. yoksa kimse tenezzül edip de almaz burada..

çok geçmiş olsun ama çalınan motorunn özelliklerini de yazsan çok iyi olurr herkesii bilgilendirmekk amacıyla. sakinseytanın dedigii gibi ağlayanın malı gülene yar olmaz inşallah motorunuu bulursun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda repsol cbr 125 sadece 160 km de

sevgili kardeşim o kadarını anladı millet kendi yaptırdığın bişey veya kırığı belirli bir yerinde işaret varmı. yoksa arkadaşlar her honda repsol gördüğünde aha bu motormu acabaa demesin. geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dileğin nedir?...Bize satmaması mı ?.... Bulunması mı.... Bi karar ver.... Bulunması ise daha detaylı bilgi lazım.... Tabi gerçekten ciddiysen... :wiinkk:

en azından bir resimlerini koysaydın keşke tabii çektiysen...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar